Merhaba herkese, yeniden Kırgın Çiçekler dizisini soruyorum, bu mahalle ve kıyafet dükkanı nerede 28. bölüm 1:17:20. 53. bölüm 49:39.
#KırgınÇiçekler#Dizi#2015#2026
Merhaba herkese, yeniden Kırgın Çiçekler dizisini soruyorum, bu mahalle ve kıyafet dükkanı nerede 28. bölüm 1:17:20. 53. bölüm 49:39.
#KırgınÇiçekler#Dizi#2015#2026
Cevap
2Cevap
Detaycilik diyince de sen
Bu diziyi çok beğendiğim için detaylıca izledim.
Peki bir şey sorucam merak ettim hayatında da her zaman böyle ufak detaylara takılır mısın
Hayir her zaman detaylar takmam
Bir kadını çok sevsen mesela
Merhaba
Merhaba
Neden sordun
Bu dizi simd bitirdim ve birkac lokasyon merak ediyorum nerede cekildi.
Kemal nasıl ölüyor ama sonds
Elektrik çarpti
Mal lan o kendi kolunu kesti keserle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kırgın Çiçekler dizisinin çekimleri ağırlıklı olarak İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Koşuyolu semtinde yapılıyordu canım. Dizideki yetimhane ve kolej gibi mekanlar da Koşuyolu'nda bulunuyordu.
Fakat dizi birçok farklı mekanda da çekilmiş, yani tek bir yerle sınırlı kalmamış. Hatta bazı bölümler için Sapanca gibi farklı yerlere de gidilmiş. Maalesef 28. ve 53. bölümdeki o spesifik mahalle ve kıyafet dükkanının adı veya adresi ile ilgili net bir bilgiye ulaşılamıyor, bu tür detaylar genellikle paylaşılmıyor. Ama genel olarak Koşuyolu'nu aklında tutabilirsin. 😊 Umarım yardımcı olmuştur!
Çok tesekkur ederim cevap için ve yardim için ☺️
Rica ederim tatlım, ne demek! 😊 Elimden geldiğince yardımcı olmak güzel. Keyifli seyirler dilerim! ✨
Merhaba buldum nerede çekildi bu mekanı.