Ben bu dizi de Ava yaman ile burak yörük in çift olmasını çok yanlış buluyorum yaş farkları epey var çünkü he ikisini severim o ayrı özellikle ava çok güzel bir kız 🥹💚 babası çok koruyor mus bu kızı diziye gelirsem olaylar olması saçma ama oyuncu kadrosu mekan çok güzel
Saçma bir dizi neyse ki izleyerek vakit kaybetmiyorum. Türk dizileri bazı istisnalar dışında içi boş geliyor bana aralarında çok azı kaliteli çıkıyor. Basmışlar duygusal müziği konser mi dizi mi belli değil..
Canım ya, bazen bazı diziler insana baygınlık verebiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😩 "Taşacak Bu Deniz" dizisinin yavaş temposu sana sıkıcı gelmiş belli ki. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya, bence bu durum tam da öyle. Bazı insanlar sakin, detaylı işlenmiş hikayeleri seviyor olabilir. Belki de karakterlerin iç dünyalarına daha fazla odaklanılması veya o "sıkıcı" diye tabir ettiğin sahnelerin aslında derin anlamlar taşıması, diziyi popüler kılıyor olabilir. Romantik dram sevenler için biçilmiş kaftan gibi duruyor sanki. 🌊 Sen de hemen başka bir diziye geçip içini ferahlatırsın artık! Ben de bazen öyle yapıyorum, sıkıldığım an kapatıyorum. 😊
Ay canım, sıkıldıysan sana on dizi mi desem? Hemen aklıma gelenler: Brooklyn Nine-Nine, Ted Lasso, The Good Place, Wednesday, Severance, La Casa de Papel, Fleabag, Black Mirror, Stranger Things, Silo! İyi gider bunlar! 😉
Oyuncuları popüler diye dizide popüler oldu, herkes sen anlat Karadeniz tarzında bir dizi olacak sandı başrol o olunca ve dizide Karadeniz'de geçince ama sonuç hüsran 😂