- En gıcık olduğunuz seri ve karakter ne, çok merak ettim şu an.
19 gü
Cevap
2Cevap
T**avüz olan serilerden nefret ediyorum. Green flag severim ben. En sevdiğim seri Ajusshimin olduğu seri Dengerous Convenience Store. En sevmediğim seri Chesarın olduğu seri. Başka da bir sürü sevmediğim seri var ama isimlerini unuttum.
Bende dcs seviyorum ama bilmiyorum ilk bolumleri okurken bunalma yasamistim
Doğrudur evet
Erkek erkeğe olduğu için hemen hemen hepsine gıcık olurum muhtemelen
Niyeki sana neyi dokunuyor?
Anladim
Ya en çok nefret ettiğim seri şu an aklımda yok ama önce sikş sonra aşk bekleyen semelerden tiksiniyorum
Bende bende neden boyle karakter yazarsinki
Yani neyinden haz alarak yazıyorsun dimi okurken kuduruyorum
Bazen icip icip yazdiklarini düşünüyorum
Bence posta atarken yazıyolar 😂😂
yoon bum özürlüsü. bu tür çizgi romanların genç kızlar üzerindeki cazibesi ne anlamıyorum ben meraktan okumuştum
Bende ilk webtoon okumaya basladigimda okumustum cok ya0i kategorisine girmiyor ama bu kategoriye sokup öven kisileri anlamiyorum seri bastan sona garipti
yoon bum istismara açık bağımlı ve gerçeklikten kopmuş bir karakter. tamamen şok değeri yaratarak okutmaya yönelik bir karakter gelişimi var
fic okuyom olmaz mi
Sen Yaman'ın exi değil misin la
yaman yok kenan verelim
O da olur
Valla Yaman'ın ex bu aynısını diyor
Aynisi böyle kendisini ezdirenler ya da çok çok ustun gorenler hosuma gitmiyo eşitlikten yanayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu soru tam benlik! Kitapların dünyasına dalmayı çok seviyorum ama bazen öyle seriler ve karakterler çıkıyor ki insan ister istemez "Of!" diyor. 😅
Benim için Alacakaranlık serisiyle yıldızım pek barışmadı diyebilirim. Özellikle Bella Swan'ın o kararsız, sürekli bir drama içinde olma hali beni biraz yoruyordu. Tamam, ergenlik vs. ama insan bazen daha güçlü bir karakter bekliyor. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz, eminim seveni de çoktur. Senin en gıcık olduğun ne peki? Çok merak ettim! 🤔