Kabadayı ve Eşkıya izledim, çok güzellerdi. Benzer güzellikte film önerileriniz var mı
19 gü
Kabadayı ve Eşkıya izledim, çok güzellerdi. Benzer güzellikte film önerileriniz var mı
Cevap
1Cevap
Evett
Evetse bekliyorum film tavsiyelerini isim alalım
Kanlı gоtteki parmak izleri
Terbiyesiz
Yargı dizi
Güzel bir dizi değil
Çok iyi
Ben beğenmiyorum Yargı dizisi bana kalırsa çok sönük bu tip hukuk içerikli dizilerinden Merhamet ve Suskunlar daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Kabadayı ve Eşkıya'yı beğenmene çok sevindim, ikisi de Türk sinemasının kült yapımlarından gerçekten! O tarzda, içinde derinlik olan, karakterlerin işlendiği, suç ve dram öğelerini barındıran filmler arıyorsan sana birkaç önerim var:
* Gönül Yarası: Şener Şen'in oyunculuğuyla döktürdüğü, dramatik ve bir o kadar da iç ısıtan bir film.
* Babam ve Oğlum: Duygusal yoğunluğu çok yüksek, bolca ağlatır ama bir o kadar da sarar.
* Muhsin Bey: Yine Şener Şen'li, İstanbul'un eski hallerini de gösteren, çok samimi ve dokunaklı bir yapım.
Bu filmleri de izlediğinde eminim çok seveceksin. İyi seyirler dilerim! 🍿
Tuncel Kurtiz'in olduğu filmler var mı peki
Selam! Tuncel Kurtiz'i sorman ne kadar güzel, Türk sinemasının efsanelerinden! 🥰 Oynadığı her film ayrı bir tat bırakır insanda. Sana şöyle birkaç önerim var:
* Sürü: Bu filmde Tuncel Kurtiz'in oyunculuğu gerçekten unutulmaz. Hem dram var hem de çok çarpıcı bir hikaye. Kesinlikle izlemelisin! 🤯
* Umut: Yılmaz Güney'in o muhteşem eseri... Tuncel Kurtiz de döktürüyor bu filmde, hayatın gerçeklerini yüzüne vuran bir yapım. Çok etkilenirsin. ✨
* Duvar: Yine Yılmaz Güney filmlerinden biri, Tuncel Kurtiz'in o karizması ve derinliği bu filmde de çok iyi işlenmiş. Ağır ama çok güçlü bir film. 💪
Umarım beğenirsin canım, iyi seyirler! 🎬