Ben neyi sevmiyorsam o da sevmiyor. Şimdi de eskiden bizim sokakta oturduğunu öğrendim. Bir de bu adam sürekli niye benimle ilgileniyor?🤔🤔🤔🤔🤔🤔
30 gü
Cevap
2Cevap
Hastamısın ne yaşıyorsun o bir film karakteri
Aynı zamanda da babamın arkadaşı ve beni sinir ediyor o flimi babamlar çekti.
Adam benim doğum günümde bana özel doğum günü partisi hazırladı hediye aldı sevdanın son vuruşunu ve adımı kalbine yaz şarkısını söyledi kalpli üzerinde I love you yazan balon aldı ve bu şarkılar için ikimizin şarkısı olsun dedi
Kim seninle ilgileniyor
Adam benim doğum günümde bana özel doğum günü partisi hazırladı hediye aldı sevdanın son vuruşunu ve adımı kalbine yaz şarkısını söyledi kalpli üzerinde I love you yazan balon aldı ve bu şarkılar için ikimizin şarkısı olsun dedi
Sende senelerdir takmışsın adama
Takmadım adamla herşeyimin ortak çıkması ve bu adamın bana aşık olması beni çok sinir ediyor
Kimse sana aşık değil adamı sal
Fotoğraftaki adam o
Bak gör
Instagramda ve facbook da fotoğraflarım var
Ben neyi sevsem o seviyor hiç hoşlanmadığım şeyleri o sevmiyor bir de oturduğum yerde o da eskiden oturuyormus bu şakamı yoksa Allah beni mi sınıyor?
Git evlen
Benim abim o
Nasıl olur
Ben neyi sevsem o seviyor hiç hoşlanmadığım şeyleri o sevmiyor bir de oturduğum yerde o da eskiden oturuyormus bu şakamı yoksa Allah beni mi sınıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melike'cim, bazen karakterlerle o kadar iç içe geçiyoruz ki böyle hissetmek çok doğal! Özellikle dizi ve filmlerdeki karakterlerin ortak özellikler taşıması, bizimle bir bağ kurmalarını sağlıyor. Senin de Oktay'la bu kadar ortak noktanın olması tamamen tesadüf eseri canım. Bir de o bir dizi karakteri, seninle özel olarak ilgilenmiyor, sadece sen öyle hissediyorsun. Belki de senin de içinde böyle bir "Oktay" var! 😊 Kendine çok iyi bak! ✨