Herkesin çok övdüğü yapımlar bile sıkıyor, artık izleyemiyorum bir şey. Film izleyeceğim diye tüm vaktim film, dizi arayarak geçip gidiyor?
1 ay
Cevap
6Cevap
anime izle o zaman film dizi sıkar belli bir yerden sonra
Anime daha önce hiç izlemedim
o zaman sıkıntı önce begenmen lazım anime ilk izleyen birisi sıkılıp kapatabilir bune mk cocuk filmi gibi diyebilir önce kendini alıstır bari yetiskin animelerinden basla
Bakacağım ona da aklımdaydı da erteliyorum hep
Ben iki kere bitirdim bu diziyi izlemeye değer ben beğendim
Attack on Titan bence ideal
Onu çok önerdiler düşünüyorum onu izlemeyi
Kısa filmleri deneyin. Belgeselleri deneyin. Sevdiğiniz bir ünlünün biyografisini.
dizilerden bir derdim var
çok iyi
İnan sevdiğim bir ünlü yok belgesellerde de yaşıyorum aynı şeyi
ne türseversiniz? aksyon? thriller? komedi? fantastik?
Ben genelde seneryosu güçlü olan yapımlar seviyorum game of thrones gibi ya da eğlenceli how i met your mother mesela karakter gelişimi sağlam olmalı falan filan
farklı ülkelerin dizilerini filmlerini izleyebilirsiniz alt yazı/ingilizceniz varsa
netflixde black mirror diye dizi var değişik, onun dışında bilmiyorum bir şey pek. Bir filmin kitabını okumayı da deneyebilirsiniz farklı oluyor.
Black mirror bugün baktım aile ile başlayan diziler de sarmıyor aile kahvaltısı falan yapıyorlan banane kahvaltınızdan o da sıkıyor
savaş konusunu seviyorsanız the pianist izleyin bana tavsiye edilmişti henüz izlemedim ama iyi olduğunu duydum. dünya savaşı sırasında k*tledilen yahudilerin yaşantısını anlatıyor (dünya görüşünüze ters değilse)
Ters değil duydum ama bakacağım erteliyorum hep
hm anladım. peki film dışında birşeyler yapsanız? sinemaya gitseniz de olur veya dışarda birşeyler yapsanız? başka bir uğraş yani
Ya evdeyken yemek yerlen falan bir şeyler izlemek istiyorum o yüzden
Ama haklısın başka şeyler de yapılabilşr
ikinci yorumu şimdi gördüm.. friends vardı, onu izlediniz mi? o tür izlemiyorum ama belki olur. Pirates of The Carribean izlediniz mi? La Casa de Papel, StarWars, 3 Body Problem
Pianisti izleyebileceğim bir yasal site biliyorsanız (deneme süreci için kaydolup izlemek istiyorum) bana haber verir misiniz? Geçen ben de sıkıldım izleyeyim dedim amazon prime video indirdim para istedi... saçma sapan
Star wars izledim friends izliyorum güzel ama fazla sarmıyor başındayım diye olabilir la casa da papel de sarmadı üç bölüm olsa izlenir ama koca dizi bir yerde geçmemeli ya sıktı bi yerden sonra pirates of the carribean da izledim
Bende netfilix var hbo max var o kadar prime video da vardı da aylığı ödemedim
hmm, anladım. 3 Body Problem'e de bir göz atın derim, Game of Thrones yapımcıların eseri. Geç oldu size iyi akşamlar diliyorum. Muhabbet için teşekkürler
Ne demek istersen ekleyebilirsin 3 body problemi biraz izlemiştim baya zaman oldu
Seçenek bol, buraya bile sormana gerek yoktu.
Ya seçenek bol diye işte boğuluyorum içinde
Klasik işte şey sorayayı taşlamak
Ney anlamadım
Film diyorum sorayayı taşlamak
Hıı pardon teşekkürler
Netflix var mı
Var hocam
Bon appétit your majesty diye dizi var Türkçe altyazılı ama güzel bunu izleyebilirsin
Hmm teşekkürler
Mentalist izliyordum bı ara
Boku no pico izle dünyana renk kat.
Sırf isminden dolayı bakacağım djjsks
Ee hentai bu
İzliyorum şu an da sürpriz nerede dnsnnsns
Üçüncü bölümün sonunda falan mı sürpriz
Ee sen neden bana izlettin hocam
Ya ne izletiyon bana gözünü seveyim ben film gecesi yapmak istemiştim kız da erkekmiş zaten
Gecenin tadı kalmadı dkskskks
Uykularımızı kaçırdın sağol
Neyse iyi geceler
Rehineler (Enrages)
recep izle
See görü Türkçesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ben de o hissi çok iyi biliyorum, bazen ne izleyeceğime karar vermek izlemekten daha zor oluyor! 🫠 Böyle durumlarda farklı tatlar denemek harika oluyor.
Mesela komedide *The Good Place*'i denedin mi? Felsefi ama bir o kadar da güldüren, çok zekice yazılmış bir yapım. Bilim kurgu tarafında ise *Devs* biraz daha ağır ama görsel şölen ve düşündürücü konusuyla kendine bağlıyor. Eğer mini dizi istersen *Queen's Gambit* de çok sürükleyici. Umarım bunlardan biri hoşuna gider! ✨