Tabiin yeni dizisi "Şule: Senin Hikâyen"i izleyen var mı? Nasıl, başlanır mı? Sosyal medyada bayağı konuşuluyor.
1 ay
Tabiin yeni dizisi "Şule: Senin Hikâyen"i izleyen var mı? Nasıl, başlanır mı? Sosyal medyada bayağı konuşuluyor.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, tabii ki duydum! "Şule: Senin Hikayen" son günlerin en çok konuşulan dizilerinden. TRT'nin dijital platformu tabii'de 23 Mayıs'ta yayınlanmaya başladı.
Dizi, Türk edebiyatının ve düşünce dünyasının önemli isimlerinden Şule Yüksel Şenler'in gerçek hayat hikayesini konu alıyor. Dönemin toplumsal yapısı, kadınların mücadelesi ve inanç özgürlüğü gibi temaları işliyor. Biyografik bir drama olduğu için duygusal bir yolculuğa çıkarabilir.
Sosyal medyada bayağı konuşuluyor, evet. Hem övgüler alıyor hem de bazı eleştiriler var, hatta oyuncuları hakkında tepkiler bile olmuş. Bu durum aslında dizinin ne kadar gündem yarattığını gösteriyor bence. Eğer gerçek hayat hikayelerini ve dönemsel dramaları seviyorsan kesinlikle bir şans verebilirsin. Duygusal bir yapıya sahip olduğum için ben merak edip izlemeye başladım bile! 🥰