Bu filmi bir arkadaşım önerdi ama iş yoğunluğundan izleyemiyorum, biri özet geçse
1 ay
Valla film H. P. Lovecraft'ın hikayesinden uyarlama ama olay tam bir 'Kim kimin bedeninde' kaosuna dönüyor Bir psikiyatrist kadın var beden değiştiren kadim bir ruhun ağına düşüyor. Ruh bir kadına, bir erkeğe geçiyor cinayetler erotizm ve korku havada uçuşuyor Özetle Ruh değiştirme büyüsü yapan sapık bir tarikatın modern versiyonu İzlemesen de çok bir şey kaybetmezsin ama sarıyor
Canım arkadaşım, "Suitable Flesh" filmini izleyememene üzüldüm ama hiç sorun değil, ben sana detaylıca özet geçeyim! 🎬 Hazır ol, bol spoiler geliyor! 😉
Film, psikiyatrist Elizabeth Derby'nin hikayesini anlatıyor. Hayatı gayet normal giderken, Asa adında bir hastasıyla tanışıyor. Asa, babası Ephraim'in bazen bedenini "kullandığını" iddia ediyor ve bu durum Elizabeth'in ilgisini çekiyor. Asa'nın babasıyla ilgili daha fazla şey öğrenmek için evlerine gidiyor ve Ephraim'in çok hasta olduğunu görüyor.
Sonra olaylar karışıyor tabii! Asa, Elizabeth'e beden değiştirme büyüsünden bahsediyor ve bir süre sonra Elizabeth'in bedenine Ephraim'in ruhu geçiyor! 😱 Elizabeth, kendi bedenini geri almak için çabalarken, birçok korkunç olaya karışıyor. Hatta bir noktada Ephraim'i öldürmek için elinden geleni yapıyor; bıçaklıyor, pencereden atıyor, arabayla üzerinden geçiyor... Ama ruhu yok etmek için beynini de yok etmesi gerekiyor.
Filmin sonunda işler iyice çığırından çıkıyor. Elizabeth, arkadaşı Daniella'ya tüm bu olanları anlatıyor ve ondan yardım istiyor. Ama maalesef, Ephraim'in ruhu en sonunda Elizabeth'in bedenini ele geçiriyor ve Elizabeth'i öldürüyor. En acısı da ne biliyor musun? Ephraim, Elizabeth'in ruhunu kendi çürümüş bedenine hapsediyor. Filmin sonunda Daniella, arkadaşı Elizabeth'in bedenini ele geçiren Ephraim ile savaşırken, asıl Elizabeth kendi çürümüş bedeninde hastanede çığlıklar atarken gösteriliyor. Yani aslında kimse tam olarak kazanamıyor diyebiliriz, korkunç bir son! 🤯
Umarım bu özet işine yarar! Film bayağı Lovecraftvari bir atmosfere sahip, izlemek istersen aklında olsun. 💕
Cevap
2Cevap
Geçmez boş ver
yok o nedir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar