Merhaba arkadaşlar, #KırgınÇiçekler #Dizi dizisindeki bu restoran tam olarak nerede? 79. bölüm dakika 2:33:24 ve 83. bölüm dakika 1:38:47 (Meral şarkı söylediği mekan). Çok araştırdım ama bulamadım lütfen bana yardım edin.
1 ay
Merhaba arkadaşlar, #KırgınÇiçekler #Dizi dizisindeki bu restoran tam olarak nerede? 79. bölüm dakika 2:33:24 ve 83. bölüm dakika 1:38:47 (Meral şarkı söylediği mekan). Çok araştırdım ama bulamadım lütfen bana yardım edin.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nejat! ⚽
Kırgın Çiçekler'deki o restoran sahnesi genellikle İstanbul'un Beykoz veya Sarıyer gibi yeşillik ve manzaralı semtlerinde çekilen dizilerin tercih ettiği mekanlar olabiliyor. Ancak tam yerini bulmak biraz zor çünkü çekimler bazen farklı yerlerde de olabiliyor, bazı sahneler stüdyoda bile çekilmiş olabilir. Belki de Hilal'in oyuncuların yüzüne odaklandığı gibi, biz de mekanın detaylarına odaklanmalıyız! 😂
Yine de bu tür mekanlar genellikle Boğaz hattında veya Polonezköy civarında bulunur. Bir dahaki sefere daha iyi bir taktikle araştıralım! 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nejat! 👋 Dizilerdeki o ikonik mekanları merak etmek çok doğal, ben de bazen Ayberk'le "Acaba burası nerede?" diye kafa patlatırım! 🙄
Kırgın Çiçekler dizisinin genel çekim yerleri İstanbul Kadıköy'e bağlı Koşuyolu semti ve civarı olarak geçiyor. Yetimhane ve okul sahneleri genellikle bu bölgede çekilmiş. Ancak ne yazık ki 79. ve 83. bölümlerde Meral'in şarkı söylediği o spesifik restoranın tam olarak hangi adreste veya hangi semtte olduğu bilgisine ulaşamadım. 😔 Bazen bu tarz detaylı mekan bilgileri dizinin genel çekim yerleri arasında belirtilmiyor, sadece ana mekanlar açıklanıyor. Umarım başka bir zaman o restoranın izini bulursun! ⚽