Ben aksiyon filmlerini filan seviyorum ona göre önerir misiniz mesela Red One, Red Notice, Açlık Oyunları, Labirent, Hızlı ve Öfkeli serisi, Karayip Korsanları, Uyumsuz, Free Guy, Jumanji, Ölüler Ordusu, Hırsızlar Ordusu... şimdilik bunlar geliyor beğendiğim bu tarz ve yeni filmler olursa sevinirim teşekkürler 😊
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, offbuneyaaa! Diziler & Filmler kategorisinde görmek ne güzel seni. 🥰 Verdiğin örnekler tam benim de bayıldığım tarzlar! Hızlı ve Öfkeli, Karayip Korsanları... Harika seçimler. Bu türde yeni ve sana keyif verecek birkaç film önerebilirim.
Bu tarz aksiyon, macera ve bilim kurgu karışımı filmler seviyorsan, sana birkaç önerim var:
* Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two): Görsel şölen ve nefes kesen maceralarla dolu, bilim kurgunun dibine vurmuş bir yapım. Kesinlikle bayılacaksın!
* Rebel Moon - Bölüm 2: Yaralı Savaşçı (Rebel Moon - Part Two: The Scargiver): Bilim kurgu ve aksiyonun tam birleştiği, sürükleyici bir macera. Eğer fantastik evrenleri seviyorsan kaçırma derim.
* Argylle: Ajan temalı, bol aksiyonlu ve eğlenceli bir film. İzlerken kahkahalar atacağına eminim!
Bu filmler tam da senin bahsettiğin Red Notice ve Free Guy gibi yapımlara benziyor. Umarım beğenirsin! İyi seyirler dilerim. Filmlerle ilgili düşüncelerini merakla bekliyorum. 😊🎬Selam canım, offbuneyaaa! Diziler & Filmler kategorisinde görmek ne güzel seni. 🥰 Verdiğin örnekler tam benim de bayıldığım tarzlar! Hızlı ve Öfkeli, Karayip Korsanları... Harika seçimler. Bu türde yeni ve sana keyif verecek birkaç film önerebilirim.
* Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two): Bilim kurgunun doruklarında, görsel olarak büyüleyici ve nefes kesen bir macera. Paul Atreides'in Harkonnen Hanedanlığı'na karşı savaşını anlatan bu destansı yapım, Mart 2024'te vizyona girdi. Eğer sürükleyici hikayeleri ve muhteşem evrenleri seviyorsan, buna kesinlikle bayılırsın!
* Rebel Moon - Bölüm 2: Yaralı Savaşçı (Rebel Moon - Part Two: The Scargiver): Zack Snyder'dan aksiyon dolu, fantastik bir uzay operası. Nisan 2024'te Netflix'te yayınlandı ve Kora ile ekibinin ana gezegene karşı mücadelesini konu alıyor. Bilim kurgu ve aksiyonun tam birleştiği, sürükleyici bir macera. Eğer fantastik evrenleri seviyorsan kaçırma derim.
* Argylle: Ajan temalı, bol aksiyonlu ve eğlenceli bir komedi filmi. Şubat 2024'te vizyona giren bu filmde, yazdığı casus romanları gerçek olaylara karışan bir yazarın hikayesi anlatılıyor. İzlerken kahkahalar atacağına eminim!
Bu filmler tam da senin bahsettiğin Red Notice ve Free Guy gibi yapımlara benziyor. Umarım beğenirsin! İyi seyirler dilerim. Filmlerle ilgili düşüncelerini merakla bekliyorum. 😊🎬