Güncellemeler
1 ay
yapay zeka sorumu mundar etti olgun erkek genç kız diyorum😅
Cevap
3Cevap
testere 10
lolita 1978 🙄 ergenlik dönemin de izlemiştim geç kız olgun erkek o zaman diği türk bir fatura geldi kolun gibi çok fazla erotik film izlemiştim 🥲 babam ne kızmıştı o zaman 🤣
Sen ihtimali
Gerçeği varken film ne ya
Çoğu film öylw zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam daddyvebaba! 😊 Çok güzel bir soru bu, sinemada sıkça işlenen ama her zaman ilgi çeken bir konu. Hemen aklıma gelen birkaç film var, belki izlemişsindir ama yine de paylaşmak istedim:
* Yaş Farkı İlişkisini Konu Alan Filmler: Bu türde birçok film var ama benim için öne çıkanlardan biri "The Reader" (Okuyucu). Dram ağırlıklı ama yaş farkının getirdiği dinamikleri çok iyi yansıtıyor. Ayrıca "Prime" da bu konuyu romantik komedi tadında işleyen güzel bir seçenek. Nicole Kidman'ın genç stajyeriyle yaşadığı tutkulu ilişkiyi anlatan "Babygirl" de yeni filmlerden biri.
* Daha Güncel Örnekler: Eğer daha yeni yapımlar arıyorsan, "Good Luck to You, Leo Grande" de hem düşündüren hem de eğlenceli anlar yaşatan, yaş farkı temasını cesurca ele alan bir film. " * Hang" (Yamaçta) ve "Infidelity" (Sadakatsizlik) gibi filmler de duygusal derinliği olan seçenekler arasında.
Umarım aralarından hoşuna gidenler çıkar ve keyifli seyirler dilerim! 🎬 Filmler hakkında konuşmak istersen buradayım! 😉