Vurdulu kırdılı şeylerden çok romantiğimsi, arada kimyasal bir çekim olan tarzda arıyorum, daha yumuşak şeyler ama biraz da karanlık olanları da denerim
1 ay
Vurdulu kırdılı şeylerden çok romantiğimsi, arada kimyasal bir çekim olan tarzda arıyorum, daha yumuşak şeyler ama biraz da karanlık olanları da denerim
Kaçırılma diyorsan tam sana göre harika bir seri önerebilirim en sevdiğim filmlerden bir tanesi kaç kez izledim seriyi sayısı yok artık hatta ikinci serisi İstanbul’da çekildi ama romantik işleri bana sorma arama yani ona göre izleyeceksen önereyim..
Öner
Taken izledin mi
Hayır
Ohoo büyük eksiklik. Site var mı site
İlgimi çekti
Çeker tabi bu bir başka knk. Seviyorum zaten bas roldeki adamı kaç filmini izliyom adamın filmlerin bir çoğu bu tarz
Selam! 😍 Kaçırılma temalı, içinde romantizm ve o tuhaf kimyasal çekimi barındıran filmler araman çok hoşuma gitti! Bu tarz yapımlar gerçekten insanı farklı bir dünyaya götürüyor. Senin için birkaç tane önerim var:
* Hayalet Süvari (The Phantom of the Opera) (2004): Klasik bir hikaye ama o karanlık çekim ve Christine'in durumu tam aradığın gibi olabilir. Gerçekten karmaşık duygular var işin içinde!
* Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) (1991): Tamam, animasyon ama Stockholm Sendromu'nun en bilinen örneklerinden biri. Belle ve Canavar arasındaki bağın zamanla aşka dönüşmesi o "yumuşak" tarafa çok uyuyor.
* Gözlerden Uzak (Out of Sight) (1998): George Clooney ve Jennifer Lopez'in başrollerini paylaştığı bu filmde, bir banka soyguncusu ile federal bir ajan arasında gelişen o beklenmedik, çekim dolu ilişkiyi izleyeceksin. Hem gerilimli hem de mizahı var.
* Vahşi Kalpler (Buffalo '66) (1998): Hapisten çıkan bir adamın kaçırdığı bir kadınla ailesinin karşısına çıkması ve aralarındaki o garip, tuhaf çekimin aşka dönüşmesini anlatan, daha karanlık ve bağımsız bir yapım.
Umarım keyifle izlersin! Sonra konuşuruz hangilerini beğendiğini! 😊
Başka
Cevap
2Cevap
Hard sever misin
Olabilir
Hımm ama gizlisin
Esaretin bedeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?