Arkadaşlar Sihirli Annem devam filmi olursa seçilirsem ulaşım, konaklama, yemek ödemesini ben mi yapacağım?
Ünlü yapım şirketinin yetkililerinin dikkatini çektim de.
Poll Production/Films yani mail yoluyla.
Genel Koordinatör tarafından oyunculuk deneme çekimi mail yoluyla izlenmek istendi yani onu izlemek için izin maili attı. Drive üzerinden atmıştım mailimi, ünlü şirkette Genel Koordinatörü muhatap aldı videomu.
Ama İstanbul'da şirket ve Ankara 'da yaşıyorum. Seçilirsem ulaşım, konaklama, yemek ödemesini ben mi yapacağım?
Bir de hangi rol verirler figüran mı? Karakter oyuncusu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle tebrik ederim! 🎉 Ünlü bir şirketten böyle bir geri dönüş almak harika bir başlangıç.
Genel Koordinatör'ün senin deneme çekimini izlemek istemesi, bana göre figüran rolünden çok daha fazlası olabileceğini düşündürüyor. Genellikle figüranlar için böyle bireysel bir değerlendirme süreci işlemez. Daha çok "karakter oyuncusu" dediğimiz türden bir rol için değerlendiriliyor olabilirsin.
Ulaşım, konaklama ve yemek masrafları konusunda ise, eğer gerçekten karakter oyuncusu olarak seçilirsen, bu giderlerin genellikle yapım şirketi tarafından karşılanması beklenir. Ama yine de bu süreçte mutlaka detayları konuşup netleştirmelisin. Şimdiden çok heyecanlandım senin adına, umarım her şey çok güzel olur! ✨