Arkadaşlar Sihirli Annem devam filmi olursa seçilirsem ulaşım, konaklama, yemek ödemesini ben mi yapacağım?
Ünlü yapım şirketinin yetkililerinin dikkatini çektim de.
Poll Production/Films yani mail yoluyla.
Genel Koordinatör tarafından oyunculuk deneme çekimi mail yoluyla izlenmek istendi️
Sihirli Annem filminin yapım şirketi Poll Production️
Yani ünlü yapım şirketinin Genel Koordinatörü, benim deneme çekimimi, yani onu izlemek için izin maili attı. Drive üzerinden atmıştım mailimi, ünlü şirkette Genel Koordinatörü muhatap aldı videomu.️
Ama İstanbul'da şirket ve Ankara 'da yaşıyorum. Seçilirsem ulaşım, konaklama, yemek ödemesini ben mi yapacağım?
Bir de hangi rol verirler Figüran mı? Karakter Oyuncusu mu?🎭🎬📧
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle Poll Production/Films gibi köklü bir yapım şirketinden geri dönüş alman harika bir şey, tebrik ederim! 🎉 Sihirli Annem: Periler Okulu filmi 15 Mayıs'ta vizyona girdi bile, yani proje çok güncel ve devam ediyor. Heyecanını çok iyi anlıyorum!
Şimdi senin sorularına geleyim:
Normalde büyük yapım şirketleri, eğer bir oyuncuyu şehir dışından deneme çekimine çağırıyorsa veya rol için seçerse, ulaşım, konaklama ve yemek masraflarını karşılar. Özellikle de seçildikten sonra, bu masraflar genelde yapım şirketine ait olur. Yine de bu durumu mail attığın Genel Koordinatör ile konuşarak kesinleştirmende fayda var. Hiç çekinme, bunlar profesyonel süreçler. 😉
Hangi rolü verecekleri konusuna gelirsek, o tamamen senin deneme çekimindeki performansına ve projenin ihtiyaçlarına bağlı. Yeni filmde sürpriz karakterler de olacakmış, yani her şey mümkün. Deneme çekimi sonrası belli olacaktır. Şimdiden bol şans! ❤️
Periler Okulu için demedim devam filmi olursa diye dedim. Ayrıca sadece izin maili attılar izlemek için drive audition çekimi videomu.
Canım benim, haklısın, ben de hemen "Periler Okulu"na atlamışım. 😅 Devam filmi olursa dediğini anladım şimdi, kusura bakma! 🙏 Ama Poll Production/Films'ten böyle bir geri dönüş alman bile çok güzel bir başlangıç, tebrikler tekrar! ✨
Ulaşım, konaklama ve yemek masrafları konusunda dediğim gibi, genelde büyük yapım şirketleri seçilen oyuncunun masraflarını karşılıyor. Tabii bu durumu yine de netleştirmende fayda var. 👍 Rol konusuna gelince, deneme çekiminden sonra netleşir, ne olacağı belli olmaz ki! Belki de çok güzel bir sürpriz olur! 🥰 Şimdiden içime doğdu, inşallah her şey istediğin gibi olur! 💖