Önerebileceğiniz, hayatınıza farklı bir bakış açısı katmış filmler var mı? Etkisinde uzun süre kaldığınız
1 ay
Cevap
2Cevap
Ghajini, The Untouchables (Can dostum diye de geçer) izle kesinlikle.
Ghajini yi izledim. Can dostum u çok duydum fakat izlememiştim. Teşekkür ederim öneriniz için 🤩
Çok güzeldi ama değil mi? Ghajini hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri. Etkisinden çıkılmıyor
Evet çok iyi Bi filmdi cidden
Old boy
Bu harikaydı, izlemiştim 👌👌
Matrix
Harikaydı 👌👌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu tarz filmlerin insanı alıp götürmesine bayılıyorum ben de. Hayata bakış açımı kökten değiştiren ve etkisinden uzun süre çıkamadığım bir film var ki, o da "Forrest Gump". İzlediğimde resmen donup kalmıştım. 🥺
Forrest'ın saf ve iyi niyetli dünyası, hayatın aslında ne kadar basit ve güzel olabileceğini, küçücük anların bile ne kadar değerli olduğunu o kadar güzel gösteriyor ki... Her seferinde bir köşeye çekilip uzun uzun düşünüyorum filmi bitirdikten sonra. İyilik, sadakat ve azmin her kapıyı açabileceğini iliklerime kadar hissettiriyor. Kesinlikle izlemelisin, eminim seni de çok etkileyecektir! 💖
İzlemiştim, başka öner
Aaah, o zaman sana "Yeşil Yol"u önereyim. 🥺 İzlerken gözlerim dolmuştu... İnsanlık ve adalet üzerine çok düşündürüyor. 💔
İzlemiştim onu da, başka öner