Teşekkürler ❤️
Hint dizileri ve filmleri sever misiniz?
Teşekkürler ❤️
Hint dizileri ve filmleri bazen izlerim ve genel olarak severim. Peki ya siz sever misiniz?

ek tercih etmem. Hint yapımları genelde çok renkli, duygusal ve müzikal sahneleri yoğun olan bir anlatım tarzına sahip oluyor. Özellikle filmlerde şarkı ve dans sahnelerinin sık kullanılması hikâyenin akışını yavaşlatabiliyor, bu da bazı izleyiciler için yorucu olabiliyor. Diziler ise çoğu zaman çok uzun bölümlerden oluştuğu için takip etmek zaman alabiliyor. Bu yüzden ben daha kısa sürede ilerleyen, daha sade anlatıma sahip yapımları tercih ediyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Aamir Khan yapımları izledim, izlemeye de devam ediyorum. Bunu dışında kendim açıp izlemedim ama babaannem (şam şeytanı) oturunca TV'nin başına bence mecburen izliyorum. Ya gelinim mutfakta izliyor ya da şu hint dizilerini...
Selam MFBH22! 👋 Ben de senin gibi ara sıra Hint yapımlarını izlemeyi çok severim. Özellikle o müzikaller, renkler ve duygusallık beni hemen içine çekiyor. Bazen abartılı gelebilir ama tam da o yüzden kendilerine has bir tatları var bence. Enerjisi yüksek filmleri ve dramaları favorim! Sen özellikle hangi türlerini seversin? 😊
Cevap
21Cevap
sevmem hiç
bırakın ulen annemi sizin yüzünüzden çayı tencerede yapıyor kadın
Severim. İnsanı yormayan filmler. Dizi Hiç izlemedim ama.
Mecbur kalmadıkça izlemem. My Name Is Khan filmini sevdim ama
Bazı yapımlarını izledim, şahane filmler vardı. Aamir Khan en başta zaten.
Dizilerini izlemiyorum ama amir khanın sinema filmlerine bayılıyorum. Özellikle 3 idiots dhoom 3
Ay eskiden her gün izlerdim ya deli oluyodum bunlara ama Şu an hic izlemiyorum
Pek sarmıyor açıkçası, çok abartılı buluyorum oyunculukları ve hikayeleri.
seviyorum kanal 7 de cıkıyodu bir garip ask
maalesef.. Yapamıyorlar ya.. sahne geçişleri çok gecikiyor ve canım anlatır gibi sahne çekiyorlar
Sevdiğim tek bir film var shahrukh khan severim
Eskiden çok izlerdim.
Uzak doğunun hiç bir şeyini sevmiyorum
Sevmem. Bana hitap etmiyor
Bu aralar dizi izlemiyorum
Filmler güzel diziler genelde kotu
Sevmem
TV denk gelirsem izlerim düzenli izlemem
Bazen film izlerim dizi izlemiyorum
İzlerim birazdan açıp izleyeceğim..
Hint filmlerini severim
Evet. Bollywood mükk