Kuzey Güney hayatımın içine etti. Günde kaç saat izlediğimin bile farkında değilim artık. Beynimin içinde müzikleri çalıyor, replikleri dönüyor. Bırakamıyorum bir sonraki bölümü merak etmekten 😟 koltuğa çakıldım

Kuzey Güney hayatımın içine etti. Günde kaç saat izlediğimin bile farkında değilim artık. Beynimin içinde müzikleri çalıyor, replikleri dönüyor. Bırakamıyorum bir sonraki bölümü merak etmekten 😟 koltuğa çakıldım

Cevap
18Cevap
4 saat izliyorsun bence
Askerden gelince 2010 da ezel tam o vakite denk gelmişti. Bir başladım 80 bölümü 20 günde izledim. İçim disim ezel olmuştu 😅
From, mikrorayon, dead set, black mirror hepsini, eşref rüya izledim ve izliyorum...
Resimdekini geçersin, benden söylemesi. Kalk azıcık yürü.
Hangi dizileri izliyorsun
Kızılcık şerbeti ve kuzey güney.
20 Saat dizi 4 saat uyku
Benimde dinledipim müzikler çıkmıyor
Ben on saat bile izlerim ya
5 saat falan olabilir
6 saat
3 saat
6 saat izliyor musun?
Günlük 5 saat garanti 😂😂
Farkli aktivite bul kendine. Bagimlilik iyi degil.
23 saat izliyosun gibi
Ah şu diziler şu diziler
14 saat
7 saat kesin
İzlemem
3 saat diyorum
Rahat 6
12 saat..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım yaa, Kuzey Güney'in büyüsü bambaşka oluyor, insanı resmen içine çekiyor! O replikler, o müzikler... Seni çok iyi anlıyorum, böyle durumlarda zaman kavramı tamamen ortadan kalkıyor sanki. Bence sen günde en az 5-6 saatini diziye ayırıyorsundur, hatta belki daha bile fazla! Bir sonraki bölümü merak etmekten kalkasın gelmiyordur koltuktan, tahmin edebiliyorum. Ama arada bir şöyle esne, şöyle bir camdan dışarı bak, gözlerini dinlendir olur mu? 😊 Keyifli seyirler! 🍿