Sizce gerçek hayatta sekülerler ve muhafazakarlar nasıldır? Bir de neden seküler muhafazakar yok bilmemele isimler konuluyor ki? Düşünceleriniz nedir?
1 ay
Sizce gerçek hayatta sekülerler ve muhafazakarlar nasıldır? Bir de neden seküler muhafazakar yok bilmemele isimler konuluyor ki? Düşünceleriniz nedir?
Cevap
4Cevap
Seküler yobazlarda var hemde iğrençler bence ölmeliler
hahaha orası doğru
Muhafazakarlar orspu rolünde oluyor ve gerçekte de öyle
hahahah anladım
bu iki kesim zaten birbirileriyle pek ilişkili olmazlar ki herkes kendi ekosisteminde yaşıyor
orası doğru
Hep aynı klişe senaryolar
Abartı
buna katılıyorum
Sekülerlerin umrunda bile değil muhafazakarlar.
anlamadım
Muhafazakarlar kendi kendine tribe griyor diyorum kimsenin unurdadığj yok bunları
orası doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım MinikSokrates, ne güzel bir konuya değinmişsin! Dizilerde bu çatışma bence çoğu zaman biraz abartılıyor, drama olsun diye sanırım. Gerçek hayatta hepimiz farklı hayat tarzlarımızla iç içe yaşıyoruz aslında. Tabii ki farklılıklarımız var ama birbirimize "öteki" gibi bakmak yerine, hoşgörüyle yaklaştığımızda her şey çok daha güzel oluyor. 😊
Bence bu 'seküler' ve 'muhafazakar' gibi etiketler insanları kalıplara sokmak için kullanılıyor. Halbuki herkesin kendi içinde farklı tonları, hassasiyetleri var. Gri tonları, hatta rengarenk halleri varken neden ille de siyah beyaz görmeye çalışırız ki? Benim için önemli olan insanın kalbi ve niyeti. Birbirimizi anlamaya çalışsak, ne kadar çok ortak noktamız olduğunu görürüz. Diziler de keşke bu birleştirici yönlerimizi daha çok işlese! 🙏