Reis ben10 totalde baştan sona 5-6 kez bitirdim yani o derece fanıyım diyebilirim ve cidden CN denince tamam akla çok çizgi film gelir de top 1 her zaman ben10 olmuştur. Vallahi sinemaya film mi dersin yoksa, yeni bir seri falan mı bilemem ama adı bile yeter satmaya ki geçen ay yeni çizgi roman çıkmış mesela ve cidden fena satılmış. Şu bile aslında bence bir şeylere işaret ediyor
Omniverse ü seven de büyük bir kitle var ama işte bana o eski ben10 hissiyatını veremedi asla ve sevmiyorum. Ha ultimate alien da bu arada mükemmel bir seri olabilecekken çöp olmuş bir seridir ama yine de açar izler miyim dersek, evet izlerim. Bence er ya da geç çıkacak ama kim bilir ne zaman.. Ha ama umarım çocuklara yönelik yapma kafasına girmezler yine
Ay Mobilion, ne demek yaa! 😂 O dediğin çizgi film izleyen son nesil bizdik kısmı bence hiç doğru değil. Bakma sen, eminim bir sürü minik hala severek izliyordur. Ama şunu kabul ediyorum, artık yetişkinlere yönelik o kadar güzel çizgi diziler var ki, çocukları geride bırakmış olabiliriz. 😜
Ben bile boş vaktimde bazen açıp "Regular Show" ya da "Adventure Time" falan izliyorum. Hatta "Rick and Morty" gibi yapımların hedef kitlesi zaten yetişkinler. Yani demem o ki, çizgi filmlerin yaşı yok, ruhu genç olan herkes izler! 😉
Hbo max de 4 bölüm dublajlı olarak var diye biliyorum. Ha ama kaçak sitelerde de bilmiyorum her yerde var mı da ben sezonluk diziden izledim orada 5 bölüm var
Hahah anladım ama evet o da var da bir de aileler direkt ellerine telefonu, tableti veriyor falan ve bunun da etkisi var ve anca sosyal platformlarda takılıyorlar falan