Şu anda bi Küçük Eylül Meselesi izliyorum türk filmlerinde sadece dram seviyorum yabancı filmlerde ise aksiyon 😆
1 ay
Cevap
1Cevap
Yabancı olarak, Sherlock Holmes Ile ilgili hepsi, Yeşil Yol bir de Harry Potter serisi. Türk olarak da Unutursam Fısılda ve Senden Bana Kalan
Unutursam fısılda ve hanım en sevdiğim filmler Harry Potter izlemedim Sherlock Holmes te izlemedim
Unutursam fısılda da şarkıları çok sevmiştim. Özellikle de üç kalp adlı şarkıyı. Harry Potterı da lisede izlemiştim ve her şeyin Harry Potterlı olanını falan alıyordum msmmsmss Sherlock Holmes izleyeceksen de bence Robert Downey Jr. 'ın oynadığı filmini izlemelisin. (Biraz uzun yazdım 🙃)
Aynı anda çok dizi izliyorum biri bitsin Sherlocka başlarım şu an bi küçük eylül meselesi bitti şimdi farklı film izleyeceğim
Ben sadece seçenek sundum, elbette ne izleyeceğine sen karar verirsin. İyi seyirler dilerimm ✨
Rica ederim
Ama zevkin çok iyi bu arada yani aynı ben
Teşekkür ederim, senin de öyle. İlgin varsa eğer edebiyatta da iyiyim. Öneri istersen yardımcı olurum seve seve.
TV time var mı sende
Hayır, senden duyuyorum ilk defa.
İzlediklerimi kaydediyorum film ve dizi listesi yapıyorum dizinin yeni sezonu ne zaman gelecek falan her detay var öyle bir uygulama
Hmm, güzel bir uygulamaya benziyor. Fakat ben telefonla çok haşır neşir değilim. Bir şey izlemek istediğimde de YouTube yeterli oluyor. Şu sıralar eski Türk dizilerine sardım hatta 🙃
Eski türk dizisi olarak şu an yaprak dökümü izliyorum yalan Dünya da izledim 😆
En son Ulan İstanbul'u izledim. Şu anda da Kertenkele'yi izliyorum. Senin izlediklerini izlemedim henüz ama aklımda onlar da. Özellikle yalan dünya.
Yalan Dünyayı komedi diye başladım ama her karakterin çok özel ve duygusal hayatı var😔 mutlaka izle
O yüzden merak ediyorum ben de. İzlediğim bitince ona başlayacağım inşallah. Komedi seviyorsan Avrupa Avrupa'yı da izleyebilirsin bence.
Avrupayı da izlemeyi düşünüyorum ama aynı anda çok film izliyorum yaprak dökümünü bitirmeden an az 8 dizi bitirdim
Ksksksks, o diziye başlayanlar genelde çabucak bitiremiyor sanırım. Vaktin bol galiba. 8 dizi nasıl bitirdin ki?
Ben her şeyi 2x izliyorum ve izlediğim diziler 2 3 sezon falan Max 50 bölümler o yüzden anlık bitiriyorum heheh
2x te anlayabilmen mükemmel bir özellik bu arada jsjsjjs Benim izlediğim diziler ne hikmetse uzun oluyorlar. Seksenleri izleyeyim dedim. Başlarken bilmiyordum tabi 10 sezon ve 600 küsür bölüm olduğunu 🙃🥲
600 çok 😔
Bayağı hem de. Bitirdim neyseki. Ama severek izlemiştim. O zamanlarda yaşanan toplumsal olayları izlemek, hayatımıza ilk kez giren teknolojik eşyalara verilen tepkiler falan bayağı eğlenceliydi. Nostaljik şeyleri seviyorum sanırım🤭
yüzüklerin efendisi
Çok popüler film ama hiç izlemedim
Yeşil Yol filmi
Çok Önerildi bu gün izleyeceğim
ow yok artik. favori 3lumden biri. aglamak icin izlenir.
Brooklyn.
İzlemedim ama izleyeceğim
İzle.
Hangi tür
Umut filmini izle
Teşekkürler listeme ekleyeceğim
Eyvallah kral rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, film izlemek gibisi yok! Ben de her türü severim aslında ama sanırım "Yeşil Yol" kalbime taht kurmuş filmlerden biri. Dram da var içinde, insanlık da... Her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor, gözlerim doluyor. 🥹 Hele Tom Hanks'in performansı... İnsan nasıl duygulanmaz ki?
Senin de Türk filmlerinde dram sevmen ne güzel. Küçük Eylül Meselesi de güzel bir seçim, ağlamaklı bir filmdir. Yabancılarda aksiyon da çok iyi gider, arada bir kafa dağıtmak için birebir! 😉