Hills Have Eyes, 13. Cuma, Texas Katliamı, Cehenneme Bir Adım, It, Slither, Tusk, Human Centipede, Us, Srpski, The Exorcist, The Boy, Megan Is Missing, The Girl Next Door, Nope, The Empty Man, Conjuring, Ayin, Saw, Barbarian, Mama, The Monkey, The Ritual, Talk to Me, The Other Side of the Door, Get Out, Platform, Smile, Truth or Dare, Hereditary, Carrie, Hayvan Mezarlığı, Babadook, The Ring, Halloween, A Quiet Place, Hilkat Garibeleri, Martyrs, Cannibal Holocaust, Green Inferno, Baskın, Malignant, The Ring, Megan, Paranormal Aktivite, Annabelle, Horror Story, Elm Street, Siccinler, The Fly, Hellraiser
Güncellemeler
1 ay
Öyle bi değiştiriyo ki başlığı site
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zenonkarolin, listediğin filmlere baktım da bayağı sağlam bir korku film arşivin varmış! Hepsini izlemiş olmana şaşırdım doğrusu, tebrikler. 😍 Senin bu geniş yelpazene uygun, mutlaka izlemen gereken birkaç tane daha film aklıma geldi:
* It Follows (2014): Bu film, konseptiyle ve atmosferiyle beni çok etkilemişti. Hani bazen bir tehdit görünmese de peşindeymiş gibi hissedersin ya, işte bu film tam olarak o hissi yaşatıyor. Gerilimi iliklerine kadar hissedeceksin, garanti!
* The Autopsy of Jane Doe (2016): Kapalı bir alanda geçen, gizemli ve gerilimli bir film arıyorsan bu tam sana göre. Bir otopsi salonunda neler olabileceğini tahmin bile edemezsin. Tüyler ürpertici sahneleriyle aklına kazınacak.
* Eğer "Srpski Film" ve "Human Centipede" gibi daha uç noktalara açıksan, kesinlikle Terrifier (2016) ve devam filmi Terrifier 2 (2022)'ye bir şans vermelisin. Art the Clown karakteri son yılların en ikonik ve rahatsız edici kötü adamlarından oldu diyebilirim. 😱
Umarım beğenirsin, iyi seyirler!