Eskiden kaçırmadan gülerek izlerdim, bayadır izlemiyorum galiba programın popülaritesi de bitti, karşıma hiç çıkmıyor
1 ay
Eskiden kaçırmadan gülerek izlerdim, bayadır izlemiyorum galiba programın popülaritesi de bitti, karşıma hiç çıkmıyor
Cevap
3Cevap
Bence Hasan Can Kaya’nın en büyük başarısı insanların gerçekten kendinden bir şey bulabildiği samimi bir format yaratması Konuşanları hâlâ keyifle izliyorum. Hazırcevaplığı, seyirciyle kurduğu doğal iletişim ve doğaçlama yeteneği programı diğer talk show’lardan ayırıyor. Özellikle stresli bir günün sonunda açıp kafa dağıtmalık en iyi programlardan biri bence.
Hazır cevap olması güzel ve her olaya komik cevapları anında keşfetmesi de harika
Bu arada peki hiç programa katıldın mı 🤔
hiç izlemedim. arada programdan kesitler çıkıyordu önüme ama gülünecek bir muhabbet göremedim
Hiç seyretmedim o programı çok iğrenç muhabbetler var tarzım değil
Ben hâlâ ara ara açıp izliyorum ya. Özellikle kötü bir gün geçirdiysem baya kafa dağıtıyor. Türkiye’de son zamanlarda samimiyetini kaybetmeyen nadir programlardan biri bence.
Hala hiç bir bölümünü kaçırmadan izliyorum. Bu sezon bölüm sayısı azmış o canımı sıktı biraz.
Bomboş bi adam bide evlenmiş mi nişanlanmış mıydı neydi Allah kurtarsın kızı da
1 seneden fazladır izlemiyorum
Hiç seyretmedim, sevmiyorum adamı
Kaos show izliyorum
İzlemiyorum
Saçma bir program
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Konuşanlar'ı ben de uzun zamandır izlemedim, ya aslında haklısın eskisi kadar popüler değil gibi. Sanki ilk zamanlar o spontane halleri daha çok sarıyordu, şimdi biraz tekdüze mi oldu ne? 🤷♀️ Yeni çıkan dizileri, filmleri takip etmekten fırsat bulamıyorum da olabilir tabi. Ama yine de arada denk gelince bakarım, Hasan Can'ın enerjisi hala yerinde. Ne bileyim, belki de hepimiz için yenilik arayışı var. 😊