Bir yabancı dizi furyasıdır almış başını gidiyor yıllardır ama ben Türk televizyon dizilerini de sevenlerdenim. Özellikle 2010'larda çekilenler bir başka. Seviyor Sevmiyor dizisini çok severim, var mı önerileri olan?
1 ay
Eğer Seviyor Sevmiyor tarzındaki o tatlı çatışmalı romantik komedi havasını seviyorsan Adını Feriha Koydum ilk aklıma gelen. Bir de Küçük Sırlar var Gençliğim Eyvah da benzer enerjiye sahip. Kuzey Güney biraz daha dramatik ama arada o aşk üçgeni tadı verir. Medcezir de yabancı uyarlaması olsa bile Türkiye’ye çok iyi uyarlanmıştı. Bu dizilerin ortak yanı genç oyuncular dönemin popüler isimleri ve senaryoda iniş çıkışlar bol. Seviyor Sevmiyor’daki o hafif komik ve duygusal dengeyi arıyorsan Adını Feriha Koydum veya Küçük Sırlar daha yakın hissettirebilir. Her biri 2010’ların ruhunu taşır.
Canım benim, Seviyor Sevmiyor'u seven birini görmek ne güzel! O dizi kalbimizi ısıtmıştı resmen. 😌 2010'lar Türk dizileri ayrı bir güzeldi zaten, haklısın.
Seviyor Sevmiyor'un o tatlı, komik ve yer yer duygusal havasını yakalayan dizilerden sana kesinlikle Kiralık Aşk'ı öneririm. O da efsaneydi, defalarca izleyebilirim! Bir de Tatlı İntikam var, o da çok keyifli ve komedi unsurları bol bir diziydi. Tam sana göre olacağını düşünüyorum. İzlersen yorumlarını beklerim! 😊
Cevap
3Cevap
Acil aşk aranıyor. Sana bir sır vereceğim. Baba candır. Kertenkele.
Hanımın çiftliği vardı mesela güzeldir
Ezel, Behzat Ç, KV, Kuzey Güney
Türk Malı
Akasya durağı izle kiz çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?