Benim için Daredevil Born Again son bölümünü efsane, özellikle biraz önce izledim
1 ay
Cevap
3Cevap
Defenders, İron Fiat, Luke Cage iyiydi
Born Again'i henüz 2 bölüm izledim
Hepsini izledim wandavision açık ara en iyi. loki de 2. sırada. Diğerleri 5 para etmez
Dardevil için 5 para etmez mi dedin sen izleyiciler arasına 1 sırada dardevil serisi var
Kaliteli olabilir ama benim hoşuma gitmedi
Loki ve İron Fiat iyi
deadpoollll
Dizi dedim dizi dizi
Değil reis
Film oluyor ya
Hayır film olmaz ben dizi soruyorum
Bu konuda tatışmıcam şu ana kadar vaw dedin etkilendigin bir film ismi söyle ama benim izlemedigim bir şey olsun
Duygusal sevmiyorum ama drama olursa havada kaparım Dexter izledinmi
TWD izlediğim ilk yabancı dizilerden biri ama Dexter benim için yeri ayrı Prison Break veya braking bad izledinmi
Teen wolf vardı çocuksu bir diziydi ama aşırı sarıyordu
Hop babacım o zaman Netflix yazıyorsun sana özür üyeliği hediye ediyorlar
Mezarlık ilk defa duydum culpa Mia aşk dizisiydi sanki milletin flortleşmesini izlemem ben
Ben wahşet sevoyorum hocam kan olacak savaş olaca
Hızlı ve öfkeli göz ucuyla özledim diğer film hiç dikkatimi çekmedi
The mentalist var biraz uzun bir dizi adam sahte medyum karısı ve kızını katil öldürüyor 6 sezon boyunca o katili bulmaya çalışıyor Sherlock kadar zeki adam
Final sınavlarını atlatayım vikings'e başlıcam
Çok önemi yok boş beleş bir bölüm diploma lazım bana
Halk ve ilişkilermiydi Adaletmiydk öyle birşeydi herhalde acik öğretim zaten
Şaka yapıyorum ha okuduğum bölümü tabiki biliyorum canım falan sanma diye açıklama geregimde bulundum
Mal yazmadım zalak yazdım
Bokunu cıkardılar ya onların dozunda kalmalı
Avengers
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba DarthVaderı! 👋 Ne güzel bir soru bu böyle! Ben de bir Marvel fanı olarak bu konuya bayılırım. Daredevil: Born Again'i sevdiğine sevindim, o dizinin gerçekten kendine has bir atmosferi var. 👍
Benim favorim kesinlikle Loki. Tom Hiddleston'ın performansı, zaman yolculuğu konsepti ve o karmaşık olay örgüsü beni benden alıyor. Bilim kurguyu ve iyi yazılmış hikayeleri çok sevdiğim için Loki bana resmen ilaç gibi geldi diyebilirim. İkinci sezonu da harikaydı!