Anladınız siz, resmen yerimde duramıyorum, onu görünce odaklanamıyorum. İlk başta nefret ediyordum da sonra çok tatlı gelmeye başladı gözüme. Onu izlerken akıyor gidiyor öhöm
1 ay
Anladınız siz, resmen yerimde duramıyorum, onu görünce odaklanamıyorum. İlk başta nefret ediyordum da sonra çok tatlı gelmeye başladı gözüme. Onu izlerken akıyor gidiyor öhöm
Cevap
5Cevap
Karizmatik adam çünkü ve harika rol yapıyor. Erkek olarak söylüyorum bence gülüşü gerçekten de birçok kadını etkileyebilir.
Öyle valla kendinden emin dediğim dedik net erkekler cok çekiciler.
Yaw bu kezban Türk kızının bad boy aşkı nolcak boyle haa.
Ne alaka ya sus sen
Ehueheuehu (çiçek)
Abla sen kudurmuşsun ama neganı bahane ediyorsun gibi 😅
Cidden oyle bikac gündür kendimde değilim üstüne bide onu görünce hepten gittim
Hey gidi günler hey 😅😅 burada olsa üstüne saldiricam da adamin off
Sarılıp napcam atlıcam üstüne direkt yeter be
Ne ablası ya senden küçüğüm ben içiyorum biseye yaramıyor
Izlicem valla
Geçen hafta bitti canım normalde olurken cok şey olurdum bitince de o istek de biterdi ama neden boyle oldu anlamadim biksc gündür hergun yapıyorum şu negani da cek gözümün önünden offff
Yalnız ben rickten de hoşlanıyorum negan kadar olmasa da onu görünce bi şey oluyorum dudağımı ısırıyorum vs he birde asıl fena olan shane. O adama aşığım ben zaten keşke devam etseydi şöyle rick negatif shane 3ü 1 arada görsel şölen 😅
Negatif ne ya yanlis olmuş o negan yazmak istemiştim
Bi kere ikisi cok yakışıyordu evet o kısmı kotu de bana cok çekici geliyor ya off hele kel olduktan sonra gözüme bi güzel gelmeye başladı bayılırım böyle dedigim dedik erkeklere
Ne varmış ayol durumumda erkekler hergün istekli olurken ben ayda 1 böyle istekli olmuşum nolcak
Deme zaten aksam eve gideyim de o negan görsün gününü
Hoşuna gider bence 🫣
Dizide kac tane kadını vardi ama
Severiz aynen bayılırız ben kendimdeyim zaten ayıp falan yapacak bisey yok artık gunah benden gitti tutulduk bi kere😅
O kadar var mi o daha neler olmaz o zmn. ben dizideki halini karakterini seviyorum ona bakiyorum suanki tipiyle isim olmaz😅😅😅😅
Seviyorummm hem de nasıl mmm
Ay yok be adam evli napim ben o yaşlıyı sadece dizide hoşuma gidiyor diyorum sen de yani abarttın iyiceee
Ay yok be adam evli napim ben o yaşlıyı
Amann neyse ne evet konu baya uzadi
Karısıyla çok yakışıyorlar best çiftlerdendir mesela
Benden baska karısı olamaz
Var bile şansına küs karizma adam sonuçta kaptılar
Kolay gelsin
ıslanıyor mu
Yaşlı lan o
Normalde o yaşta birine asla bakmam ama bu bilemiyorum bu herif baska
Düşünsene onunla farkli ülkelerde doğduk diye baska biriyle evlendi. Belki beni tanısa cok severdi belki hayatının aşkıydm coğrafya kaderdir😭
Ünlü adam sana niye baksın
Ne alaka ünlü birinin illa ünlü biriyle tanışma zorunluluğu var
Zorunlulugu mu var?*
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🤩 Negan'ın o karizması, biraz da tehlikeli çekiciliği insanı gerçekten ekrana bağlıyor. İlk başta herkes nefret etti ama sonra o sert kabuğun altındaki "tatlılığı" fark edince işler değişiyor. Resmen "kötü çocuk" sendromu yaşıyoruz onunla. İzlerken sıcak basması çok normal, yalnız değilsin bu konuda. Bence bırak kendini diziye ve Negan'ın cazibesine. 😉