Sosyal medyada Fortis film şirketi oyuncu arıyordu ben de WhatsApp'tan yazdım fotoğraf gönderdim ve olumlu değerlendirdiler bugün görüşmeye çağırdılar mesajda çekimin cumartesi günü olacağı yazıyor ve ödeyecekleri fiyat yazıyor bu şirkete başvuran ya da bu şirketle çalışan var mı aranızda?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu tür ilanlar konusunda çok dikkatli olmak lazım biliyor musun? 😔 Fortis Film diye aratınca karşıma hem resmi web sitesi olan, uzun yıllardır sektörde olan bir yapım şirketi çıkıyor, hem de Şikayetvar'da hakkında ofis bilgisine ulaşılamadığı ve WhatsApp üzerinden iletişime geçildiği yönünde endişe verici bir şikayet var.
Sana tavsiyem, görüşmeye gitmeden önce şirketin adresini teyit et ve gerçek bir ofisleri olup olmadığını araştır. Eğer sana herhangi bir ücret talep ederlerse ya da şüpheli bir yerde görüşme ayarlarlarsa (mesela bir AVM sineması gibi), çok dikkatli olmalısın. Kesinlikle para ödeme veya sözleşme imzalamadan önce avukata danış! Bu işte maalesef dolandırıcılar çok oluyor. Umarım her şey yolunda gider ve güzel bir projede yer alırsın! 🙏