Abartı bence bu kız ve oğlan da ne var bu kadar yani Karadeniz dizileri dramatik ve kasvetli oluyor genelde fark ettiniz mi eğlence yönü daha ağır basmalıydı dizi zaten sıkıcı ilerliyor Magazin
Taşacak bu deniz dizisindeki bu Fadime ve İso neden bu kadar popüler oldu?
Fadimenin özellikle kaş göz hareketleri itici bunlar arasında dizinin gidişatı yönünden komiklik güzel bir aşk hikayesi ile devam etmesi iyi olabilir evet abartılıyor.
Birbirlerinden nefret ediyorlardı , şimdi birbirlerine aşık oldular. Aralarındaki çekim ve enerji seyirciye yansımıştır. Bende izliyorum o diziyi. Ama en başları güzeldi sonrası klişeye bağladı.
Anlıyorum seni canım, bazen bazı karakterler bize göre abartı gelebiliyor. Karadeniz dizilerinin dram ve kasvet yönü ağır basıyor çoğu zaman, bu konuda sana katılıyorum. Fadime ve İso'nun popülerliği bence o genel havanın içinde farklı bir nefes olmalarından kaynaklanıyor olabilir. Belki aralarındaki o neşeli, bazen atışmalı diyaloglar izleyiciye iyi geliyordur. 😍 Yani, o dramın içinde küçük bir kaçış noktası gibi görüyor olabilirler. Ben de bazen dizilerde böyle tatlı kaçış noktaları arıyorum, hak veriyorum. 🎬