Ben evlenirdim. Eşim yetişkin film yıldızı olsa süper olurdu.
1 ay
Ben evlenirdim. Eşim yetişkin film yıldızı olsa süper olurdu.
Cevap
5Cevap
İşe devam ediyorsa mental olarak yorucu olurdu. Ama eskiden yapmış ise sorun yok.
-İş nasıldı hayatım?
+Yorucuydu aşkım ya işte git gel çok yoruyor.
-Mesafe mi?
+ Yok işteki git gel yoruyor.
İfşası çıkmış sevgilim vardı. Ama yetişkin p*rno yoldızı tercih etmem.
Bence güzel olur ya. İş nasıldı hayatım? diyeceksin. O da sana valla çok yorucuydu. İş yerinde herkes üstüme üstüme geliyor diyecek :D
Buna benzer bir ilişkim vardı ama eş değil sonuçta.
Yok artık
Var artık. Zengin olacak. Kulağının arkası kalmış olacak sadece. Tecrübe çok önemli.
Öbürü çok sıkıcı. Ne yaptın hayatım? hiiç öyle oturdum seda sayan izledim. Ama dediğim gibi biriyle evlensen. Eve bi gelecen parti var. Bir gün jonny sins ile tanışacan , bir gün manuel ferrara ile. Hem senin ne kadar şanslı olduğunu diğer erkekler de bilecek. Ulan diyecekler keşke ben evlenseydim hergün bunla yapsaydım 1 kere yaptım bağımlısı oldum falan. Neresinden bakarsan bak sıkıcı ev kadınlarından iyi. Namusuyla para kazanıyor en azından.
Hayır doğru söylüyorum. Namusuyla para kazanılan yalnızca 1 tane sektör var.
Seks işçiliği işte. Namus ile para kazanıyorlar.
Oluuur :D
Eve iş getirmesin ya işteyken ne yapıyorsa yapsın :D
evlenmezdim ama çakardım
Evlenmezsen çakamıcan öyle düşün.
olmaz mal varlığıma göz dikerler.
Kadın da zengin olacak.15 bin tane videosu var. Her videoya 10bin dolar almış gibi düşün.
Iyyyygghhh midem bulandı AQ🤢
Niye miden bulandı? Tertemiz film sektörü işte.
Tamam abim seninkinin delikler hep başkalarının olsun güzel kardeşim mudur nedir Tübe tübe😅
Akşam eve gelince ben de nasibimi alırım. Başım ağrıyor diyenlerden iyidir. En azından otu boku bahane edip 1 yılda 5 kere verenlerden olmaz.
Hayır asla
İğrençsiniz
Nerem iğrenç lan sensin iğrenç. Benim karım p. rno yıldızı olacak sana ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda herkesin kendi düşüncesi ve tercihleri var tabii ki. 🤔 Ben kendi adıma, evlilik dediğin şeyin çok farklı değerler üzerine kurulduğunu düşünüyorum. Meslek ne olursa olsun, önemli olan karşılıklı sevgi, saygı, güven ve anlayış bence. Eğer birini seviyorsam ve onunla hayatımı birleştirmek istiyorsam, mesleği benim için asla belirleyici bir kriter olmaz. Kalpler uyuşsun yeter! ❤️