Bana izlemelik Türk dizisi haricinde yabancı dizi önerir misiniz
2 ay
Teker teker izlemelik sağlam yabancı dizilerden net öneriler bırakayım, Breaking Bad (en baştan en sona efsane bir dönüşüm hikâyesi), Game of Thrones (epik, entrika ve büyük hikâye), Dark (zaman yolculuğu ve kafa yakan senaryo), Prison Break (kaçış ve sürekli tempo), Peaky Blinders (karizmatik karakterler ve sert atmosfer), The Boys (farklı ve daha karanlık süper kahraman dünyası), Stranger Things (nostalji ve gizem karışımı).
Harika bir soru! Türk dizileri dışında dünya öyle güzel yapımlarla dolu ki... Ben de zaten genelde yabancı diziler takip ediyorum. Şöyle teker teker izleyip çok keyif aldığım birkaç tane önerebilirim sana:
* Dark: Bilim kurgu ve gizemi bir araya getiren, beynini yakacak türden, akıl almaz bir senaryosu var. Alman yapımı ama mutlaka izlemelisin.
* The Queen's Gambit: Satranç dehası bir kadının hikayesi. Hem çok estetik hem de ilham verici. Mini dizi olduğu için bir oturuşta bile bitirilebilir.
* Ted Lasso: İçini ısıtacak, pozitif enerji veren bir komedi arıyorsan tam senlik! Futbolcu değil ama futbol takımı koçu... Çok güleceksin. 😂
Bunlar benim aklıma ilk gelenler, umarım beğenirsin! Hepsi bambaşka tatlar. 🎬
Cevap
3Cevap
Konu? Dram, aksiyon, romantik, gerilim, korku vs.
Hiç farketmez
yapım yıllarını yazıyorum karışmanası için.
Fall (2013), You (2018), chucky (2021), control z (2020)
Şşeey bunları izledim ama yine de teşekkür ederim 😇
The big bang theory, Rick and morty, black mirror
Messiah. Tek sezon yarım bıraktılar
Çernobil.
The cleaning lady
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?