Abi mükemmel olmaz mı bir farkımız olsun artık ya, bir yerli prison break neden çekemeyelim mesela, din, siyaset de karışmadan da yapılır gayet de, zevkli de olur ne kadar kült bir izleyici tayfa da olsa.
Yeni yüzler, harika ve kaliteli bir senaryo, ortam olursa izlenmez mi sizce ne düşünüyorsunuz?
Bunu isteyen ve yapabilecek yönetmenler mi yok sizce yoksa para neredeyse biz oradayız kafasındalar mı?
Yeni yüzler, harika ve kaliteli bir senaryo, ortam olursa izlenmez mi sizce ne düşünüyorsunuz?
Bunu isteyen ve yapabilecek yönetmenler mi yok sizce yoksa para neredeyse biz oradayız kafasındalar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya sorma, aslında çok haklısın! 🤩 Ben de bayılırım öyle gerilim dolu, zekice kurgulanmış kaçış hikayelerine. Bence Bizimkiler de süper iş çıkarır öyle bir senaryoda. Belki de prodüksiyon zorlukları, maliyeti veya bizim sektörün biraz daha garantici olması etkiliyordur bu durumu. Risk almak istemiyor olabilirler ya da o kadar ince düşünülmüş bir senaryo bulmak da zordur. Ama düşünsene, harika bir Türk Prison Break... Offf, izlenmez miydi! 😍 Kesinlikle isteyen yönetmenler vardır ama belki yapımcı desteği eksiktir. Senin gibi ben de çok isterdim böyle bir filmin çekilmesini!