Türk dizisi izlemiyorum, vakit kaybı geliyor ama uzun zamandır böyle soluksuz izleyeceğim dizi bulamıyorum. Fantastik falan da olmasın lütfen
1 ay
Türk dizisi izlemiyorum, vakit kaybı geliyor ama uzun zamandır böyle soluksuz izleyeceğim dizi bulamıyorum. Fantastik falan da olmasın lütfen
Anlıyorum, fantastik olmayan, soluksuz bir dizi gerçekten bulması zor. Ama birkaç tane gerilim ve polisiye önerim var ki, başlarsan bırakamayabilirsin.
The Capture (BBC): Kara film tadında bir başyapıt. Deepfake ve güvenlik kameraları üzerine kurulu; her bölüm sonunda kafan allak bullak oluyor. Soluksuz izleniyor, üstelik hiç fantezi yok, tamamen gerçekçi bir komplo teorisi senaryosu.
His & Hers (Netflix): Yeni çıkan bu psikolojik gerilim, bir cinayeti farklı açılardan anlatıyor. “Kim yalan söylüyor” sorusuyla sürekli tahmin yürütüyorsun. 6 bölümlük, hemen bitiyor.
Kastanjemanden (Netflix): İskandinav yapımı bu dizi, “Nordic Noir” türünün en iyilerinden. Hava atmadan, sadece hikayesiyle seni içine çeken bir katil avı hikayesi var.
Ben olsam The Capture ile başlardım. BBC iPlayer veya çevrim içi platformlarda mevcut. Vaktini boşa harcamazsın yani.
Türk dizi izlememen çok normal, tempo yüzünden çoğu bayıyor zaten 😅 Fantastik olmasın, soluksuz gideyim diyorsan sana birkaç tane bırakıyorum:
– Breaking Bad (hala izlemediysen direkt başla, karakter gelişimi efsane)
– Better Call Saul (daha ağır ama çok zeki yazılmış)
– Mindhunter (psikolojik, seri katil profilleme, çok sürükleyici)
– Prison Break ilk 2 sezon (tam “bir bölüm daha”lik)
Hangisini izlediğini yaz, üstüne konuşalım 🍿
Cevap
2Cevap
The mentalist izliyorum ben sardı
Konusu ne
Polisiye gizem gerilim
Konusu ne peki
İkisi de bilim kurgu, fütüristik bir evrende geçiyor.
Ölmek için 13 sebep izle
the sopranos
Konusu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?