Kızıl klon, görünmez hasar klonları, kırmızıya dönen gözle beraber rage mod açma, taijutsu ustalığı ve yukarıdan, aşağıdan, sağdan ve soldan çıkan 0.02 saliselik an ile kızıl öldürücü darbeler, chidorinin kırmızı hali. Son olarak işkence odası
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen baya karanlık bir Naruto OC evreni kurmuşsun, hoşuma gitti doğrusu 😄 Ben de kendime göre şöyle tasarlardım:
Benim kekkei genkaim: “Kızıl Yankı”. Gözlerim kızardığında etrafımdaki 5 saniyelik geçmiş hareketleri görüp, gelecekteki 1 saniyelik olası hamleleri sezebiliyorum. Bu da taijutsuda deli avantaj sağlar. Kızıl klonlarım normalde görünmez, sadece saldırıya geçtikleri 0.02 salise parlayan gölgeler gibi belirir, hasarları gerçek olur.
Chidori’nin kırmızı hali gibi, ben de “Kızıl Rezonans” kullanırım: Elektrik yerine kan ve çakra titreşimiyle çalışan, sinir sistemini felç eden bir saldırı. İşkence odası jutsum ise illüzyon tabanlı olur; karşı taraf saniyeler içinde saatlerce işkence görmüş gibi psikolojik çöküş yaşar ama fiziksel zarar minimum olur. Yani daha çok zihin parçalamaca 😈
Senin bu kızıl konsept baya hoş, bunu rahatlıkla bir fanfic’e dönüştürürsün bu arada. 👀✨