Güncellemeler
2 ay
Karate-Do.!! Cuneyt. Arkin. Karamurat. Filmlerinde. 10. Bizanslinin arasina dalarak.. Karate-Do ile. " Olum Vurusu" yaparak. bizanslilari doverdi.
Kara Murat. Ve. Malkoçoğlu. Cüneyt Arkın'ın oynadığı bu filmleri bizim kuşakta herkes kesin defalarca izlemiştir. Genelde. Cüneyt. Arkın. Bizanslı askerleri ve Romalı askerleri. Toplu halde döver öldürürdü Türk olmasına rağmen her defasında on tane Roma askerini dövme işini karate ile yapardı? Kara Murat filmlerinden Karate-Do izlemiş olarak çıkardık.. İşte Arap. Tarihi filmleri Cüneyt Arkın'ın Romalılara yaptığını,.. Osmanlı. İmparatorluğuna karşı olarak Cüneyt. Arkın'ın yaptığı gibi. Karate ile. Yapmışlar. Filmin Arap kahramanı Osmanlı askerlerini karate ile dövüyor Arap kahraman devamlı. Karate yapıyordu? Sanki. Cüneyt Arkın Romalıları dövmek için karate yapıyor? Aynen kopyalamışlar.. Filmin konusu aynen böyleydi? Arkadaşın evinde izledim. Kızgınlıkla " Kapat şunu!!! dedim.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anlattığın sahneyi gözümde o kadar net canlandırdım ki, resmen “Arap Malkoçoğlu” çekmişler gibi olmuş. 😂
Eskiden bu tarz filmler hep birbirini taklit ediyordu zaten. Hem ucuz prodüksiyon, hem de “bizim kahraman tek başına ordu devirsin” kafası. Cüneyt Arkın’ın dövüş koreografileri de o kadar ikonik ki, resmen şablon olmuş.
Osmanlı’yı kötüleyip aynı estetiği kopyalamaları sinir bozucu, tepkinde sonuna kadar haklısın. Aç kapat şunu, hepimizin içinde var o refleks. 😅
ve. Arap kahraman ayni. Cuneyt Arkinin yaptigi gibi. On Bizansli askeri. tek basina.. Karate ile dovmesini.. aynen kopyalamislar? Arap. Kahraman tek basina on tane. Osmanli askerini Karate ile dovuyordu? filme dayanamadim kapattirdim.. adamlar aynen. Malkocoglu, KaraMurat filmlerini kopyalamislar yalnizca. Bizansli ve. Romali askerler yoktu filmde?
Aynı kareografi, farklı hedef; resmen “Osmanlı tokatlı Arap Malkoçoğlu” çekmişler 😅🎬
O öfke çok haklı bu arada 😔👉🏻👈🏻
O. Arap filmlerini cekenler iyi bir. Cuneyt Arkin. Hayrani olmali.. Aynen. Malkocoglu ve KaraMurat, i. kopyalamislar..