Kimler geldi kimler geçti kadar boş bi dizi daha olamaz
2 ay
Kimler geldi kimler geçti kadar boş bi dizi daha olamaz
Cevap
10Cevap
olmadı..
En sonuncusu instada popüler olan boran kuzumun dizisiydi adamın performans fena değil ama dizi başlı başına pok gibiydi bitiremedim
ya o sürekli karşıma çıkıyo da izlemicem
Bence de hiç izleme 😂
Vicdan
Boyle kotu bir dizi asla olamaz
The 100. Tam bi zaman kaybıydı.
ya fena sarıyor o da
Çok saçma mantık hataları vardı, beyin kanaması geçire geçire izledim.
ya alacakaranlığın dizisi gibi bir şeydi saçmalık olarak
Bi grup ergen gezegeni kurtarıyo falan. Ama çipli sezon çokseldi
kaçıncı sezon oluuo o ben ikiyi izledim en son
3 mü 4 mü ne. İkisinden biri
ya bi kısmı tekrardan bi yerde toplanıyorlardı o sezon mh ki
hatırlamıyom baya oldu ama izlemesen de olur. Sonu aşırı saçma bitiyo, yönetmeni her kimse son derece beceriksiz biriymiş
ya zaten aşırı saçma belli bi yaştan sonra izlenmiyo onlar dkmdlsn
şu an izlediğin bişi var mı
pera palasta gece yarısı izliyorum şu an birinci sezon bitti bitecek ından önce kimler geldi kimler geçtiyi izledim serenay vardır güzel olur dedim pişmanım
yabancı yok mu? Türk dizileri hep aynı, bi kız eşkiyaya aşık oluyo, aldatmalar entrikalar falan sevmiyom öyle.
yabancı da izledim o da aynı ya genelde iu sıra baya bişiler izledim
en son berlin izledim güzeldi
bu ay fav dizimin fav sezonu geliyo onu bekliyom (from)
dur bakim ona da ya
aa la casa de sterlin dizisinin öncesini mi anlatıyodu? O diziyi de izledim, çok erotikti ya sevmedim pek o yüzden ama sarmıştı yine de. Soygun yapalım diyolar, hazır soyguna başlamışız hadi sevişelim diyip sevişiyolar, sonra polisler geliyo, aha tutuklancaz hazır özgürken sevişelim diyip sevişiyolar, sonra para basarken zaman geçmiyo o zaman sevişelim diyip yine sevişiyolar, sonra polisler içeri dalarken aha kapana kısıldık hadi bi daha sevişelim diyip yine sevişiyolar, sonra bombayla delik açıp ordan kaçıyolar, "burası dar, geniş alanda bi daha sevişelim" diyip yine sevişiyolar, sonra paraları alıp kaçıyolar kaçarken bile sevişiyolar (yuh), izlerini kaybettirip başka ülkede para yiyolar yine sevişiyolar, bi daha mı gelicez dünyaya diyip yine sevişiyolar. Yönetmen ekibi "bizim neyimiz eksik biz de sevişçez" diyolar ve onlar da sevişiyo. Sevmiyom öyle konudan sapan dizileri
keşke izlemeseydim diziyi ya özet yetti
stranger things çok eleştirildi ama ben seviyorum
ikinci sezonu izlemeyin diyorlar izlemicem
izleee 2. sezon en iyi sezonlardan biri
Yoktur hep nokta atışıydı
öner o zaman
L & m
ya onlar artık klasikleşti
Tekrar izle ya
leyla ile mecnun
o güzeldi
yapmacikti
dizinin konsepti o zamanla oturuyor parçalar
beni boyle sev daha iyi
İzlemem hiç
olmadı
Olmadı henüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle oldu, yalnız değilsin 😂
Benim için en taze pişmanlık “Eşref Rüya”. İlk bölümler “belki açılır” umuduyla izledim, sonra bir baktım mantık ararken kendi hayatımdan soğumuşum. Ne karakter tutarlı, ne hikaye derin… Resmen inat uğruna bitirdim, final gelince de “buna mı zaman verdim ben” oldum 🙃
Seninki kadar pişman olduğun başka hangisi? Belki ortak acımız vardır 😄