Ay her gün böyle olur mu yok yani bilmiyorum ya, seçenekleri tükettik ya da kafalar uyuşmuyor. Sizde de öyle oluyor mu? Bu arada öneri alabilirim.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay her gün böyle olur mu yok yani bilmiyorum ya, seçenekleri tükettik ya da kafalar uyuşmuyor. Sizde de öyle oluyor mu? Bu arada öneri alabilirim.
Size en az bir yıl yetecek kadar film tavsiyesi verebilirim. İçlerinde mutlaka izlediğiniz filmler vardır.
Bilim Kurgu:
Yapay Zeka =Matrix=13. Kat=Ada=Ex Makina=Chappie=Lucy=Tenet=Replikalar=Evrim=Beşinci Element=Dünyanın Durduğu Gün=Old Guard=Uzay Yolcuları=Dünyalar Savaşı=
Yarının Savaşı (Chris Pratt-Yvonne Strahovski)=Azınlık Raporu=İnfinite=Eternals=Yarının Sınırında=Sonsuz=Marslı=Kurtuluş Günü 1=Ben Robot=Zamana Karşı=Alien Serisi=Yedinci Hayat=İkizler Projesi =Bahçıvan=Cloverfield Paradox=Zaman Yolculuğu=Küre=Virüs (Hayalet Gemi)=Cezalandırıcı (Sylvester Stallone)=İnfinity Chamber=Robocop (2014)
Komedi :
Stajyer=Yeni Ahit (2015)=Sam (Morgan Fairchild, Natalie Knepp)=Çılgın Para=Kimlik Hırsızı=Güzel Dedektif 1-2=Torontolu Adam=Bitirim İkili Serisi (Jackie Chan–Chris Tucker)=Vahşi Vahşi Batı=Akıllı Ol=Ocean's 8=Bekarlığa Veda=Bana Göz Kulak Ol=Kiminle Evlendim=Oyun Gecesi=Aptallar Çetesi=Çifte Soygun=Dur Yoksa Annem Ateş Edecek=Wasabi=Idioracy=Beter Böcek=Haydut (Bruce Willis)=Yırtık Rahibe=Büyüde Gel=Kadınlar Ne İster=Diktatör=Zor Kazanç=Felekten Bir Gece Serisi=For Richer Or Poorer=Akıl Hocası=Ateşli Aynasızlar=Teldeki Kuş=Ocean's Serisi=Süper Zekâ=İyi Olan Kazansın=The Big White=Maverick=Pain & Gain=Çılgın Baskın (2016)
Karışık türler 1
Esaretin Bedeli=Yeşil Yol=Mutlak Güç =Trafik=Akbabanın Üç Günü=
The Brickley=Bus 657(Heist)=
Çılgın İkili Serisi=Truva=Focus=Sıkı Dostlar=Gazap Ateşi=Kanlı İş=Hain=
The Hateful Eight=Focus=Getaway=
The Family (Robert De Niro)=
Müttefik=Gladyatör=96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Avare (Raj Kapoor)=Milyonluk Bebek=Cesur Yürek=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=İhtiyarlara Yer Yok=Mutlak Güç=Kanlı Elmas=Köstebek=Prestij=
Çarpışma (Crash)=Gün Batımı=
Bıçaklar Çekildi (Daniel Craig-Edward Norton)=İntikam-Bir Aşk Hikayesi=
Kara Düzen=Efsane (Jackie Chan)
Tetikçi (Shooter) Mark Wahlberg)=Kimliksiz=Hızlı Tren Dehşeti=Yağmacılar=Tehdit (1995)=The Report (2019)=Adalet 1-2-3(Denzel Washington)=Valkrıe Operasyonu =Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Blackmark (2018)=
Gri Kurt (Liam Neeson)=Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini
Karışık türler 2
Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie)=Kiler Elite=Ölüm Hattı=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)=Viva Zapata=Bakış Açısı=
Gizli Sayılar=Bir Kaç İyi Adam=Turist=Hayalet=The Prey (La Proie)=Diriliş=Bir Zamanlar Askerdik=Dokunulmazlar=Başkan'nın Adamları=Adalet İçin (Al Pacino)=
İçerdeki Adam=Fury=Sıcario=Azap Yolu=Korkusuzlar=Sihirbaz=Kapıdaki Düşman=Kardeş Gibiydiler=Amerikan Gangesteri=Temizlikçi=Aramızdaki Sözler=Kusursuz=Belalı Tanık 1-2=Danışman=Er Rayn'ı Kurtarmak=Şehrin Azizleri 1-2=Müttefik=Tetikçinin Gecesi=Bir Kaç İyi Adam=Jack Reacher 1-2=The Kitchen=Misconduct=Bourne Serisi=Hidalgo=Kurda Tuzak=Devlet Düşmanı=Spooks: The Greater Good=Operatör=Bomba=Poseidon'dan Kaçış=Otoban=Gizli Kod=Missisipi Yanıyor=Tombstone=Agora=Sorarayı Taşlamak=Sabır Taşı=Soysuzlar Çetesi=Limit Yok=Kaos=Focus=Yaşam Kanıtı=Cehennem Silahı Serisi=Şeytan Marka Giyer=Akıl Oyunları=Rain Man=IQ=Papillon=New-york Çeteleri=Sol Ayağım=Red Notice=Heist 88=Yetenekli Eller: Ben Carson Hikayesi=
Korku=Gerilim=Gizem
Testere serisi=Son Durak Serisi=
Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Elm Sokağı Kâbusu Serisi=Ready Or Not (Saklambaç)=Nüfus 436=1408=Kanlı Göl=Kanlı İş=Kuzuların Sessizliği=Panik Odası=Korku Kapanı=Düş Kapanı=Uçuş Planı=Brick (Tuğla)=Salgın (Matt Damon)=Zihin Kafesi (John Malkovich)=
İçindeki Yabancı=Şeytanın Avukatı=
Telefon Hattı=Kadavra=Koş Saklan Dövüş=Hücre 2=Hush=Brake=
Adım adım Cinayet=Kara Düzen=
North Country=Mr Brooks=
Otostopçu 1986=Femme=Şeytanın İkizi =Fatale=Kusursuz Cinayet=Ripley'in Cinayetleri=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Açık Deniz=Çizgi Ötesi=
Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Mükemmel Bir Kaçış=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=The Vanished (2020)=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Lazarus Effect=The İnfernal Machine=The Forgetten=Ceset=Haklı Şüphe=Korsan Radyo=BreakDown (1977)=The Invisible Guest=Konut=Ripley'in Cinayetleri=Ölüm ve Ötesi=Perde=Şeytan Üçgeni=Gerald's Game=Zamanda Tutsak=Şeytanı Gördüm=Yolun Sonundaki Ev=Belko Deneyi=Uykusuz=11:14=Amerikan Psycho=The Infernal Machine=
Yerli Filmler
Eşkiya=Katırcılar=Derman=Kuduz=
Zengin Mutfağı=Dila Hanım=Acı Dünya (Tarık Akan=Harika Avcı)=Karılar Koğuşu=Varyemez, Koltuk Belası, Zübük, Kiracı, Öğretmen, Deli Deli Küpeli, (Kemal Sunal)=Derviş Bey=Ezo Gelin=Boş Beşik=Kara Gözlüm=Sultan=Hasip ile Nasip=Sultan Gelin=Gelin=Düğün=Diyet=Yılanların Öcü, Kaçak (Kadir İnanır-Fatma Girik)=Babam ve Oğlum=Bir Yudum Sevgi=Şalvar Davası=Yılanı Öldürseler=Uçurtmayı Vurmasınlar=Tersine Dünya=Manisa Tarzanı=O. Çocukları=Beyaz Melek=Mucize=Vezir Parmağı=Şekerpare=Değirmen=Dolap Beygiri=Zeyno, Ağıt, Yol, Sürü, Umutsuzlar, Arkadaş, Baba, Seyithan, Acı, Aç Kurtlar, Umut,(Yılmaz Güney)=Döngel Kârhanesi=Yazı Tura =Maden=Kanalizasyon=Başka Semtin Çocukları=Kabadayı=Girdap=Filler ve Çimenler=Beynelmilel=Takva=Kadın İşi Banka Soygunu=Eve Dönüş=Umut (Selim Erdoğan-Seda Bakan)
Bizde de oluyor, yalnız değilsiniz 😂 Bazen film ararken geçen sürede aslında 1 film izlerdik…
Şöyle çözdük: Bir gün onun türü, bir gün benim. Bir de diziye sardık mı dünya varmış gibi rahat ediyoruz. Mesela:
– Komedi: Brooklyn Nine-Nine, The Office
– Romantik-komedi: Palm Springs, Crazy, Stupid, Love
– Bilim kurgu: The Martian, Edge of Tomorrow
Sen neleri seviyorsun, ortak nokta oradan çıkar 😉🎬
Cevap
9Cevap
Kategori seçin korku, rastgele intnertte arama yapin en iyi korku filmleri.. gördüğünüz 5 filmi zar atarak sadece 1ini açın izleyin
ya da uzun dizi maratonu yapin. Tonla yerli yabanci sitcom var hadi sarmaz komedi istemiyorum derseniz evreni büyük tonla içeriği olan seriler var. Star wars, marvel vb
sen dizimi istiyosun sinemamı onu söle tür nedir onu söle tavsiye veririm
Akıcı ve saran konusu olsun önemli olan o game of trons. Breaking bad, elite vs çoğu bitti grinin her tonu
hmm ozaman sana korku gerlım macera türü vereyim from dizi güzel
Arada bizde de oluyor ama seçenek çok. Hadi karşılıklı film dizi paylaşalım. Ne dersin?
Buradan olursa olur neden olmasın Şimdi de güzellik diye bir dizi var onu bitirmek üzereyiz Game of Thrones Breaking Bad The Walking Dead. elite. grinin bir çok tonu. 365 gün. gibi çok beğenilenler filmlerden de birçoğunu izledik.
Kore dizileri, filmleri vs sarmıyor mu?
Akıcı olursa neden olmasın
Yazı tura atıp izleyin
Film ara biraz izle seviş uyu
Aaa gerçekmi sağolasın
ikiniz aramayın. sen ara bul bunu izleyeceğiz de.
Aynen hep öyle oluyor da işte çoğunu tükettik gibi
no country for old man. ama tek izliyom
Dizi izleyin
Birçoğunu izledik Şimdi de güzellik diye bir dizi vardı onu bitirmek üzereyiz
Demek ki izleyecek bir şey kalmadı artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?