Kemal Sunal sizce gerçekten Jean Paul Belmondo'ya benziyor mu, benzerlik ne kadar?

Fransa'da doğmuş amcamın oğlu beni ziyarete gelmişti.. Türkçesini anlamak zordu. (Fransa'da doğmuş olması, Fransız arkadaşları, Fransız okulları vs. buna sebep olmuştur tahminim. Ama bunu ona hiç belli etmedim. Neyse, bende kalırken evdeki eski unutulmaz Türk filmlerini izlemeye başladık.. Rahmetli Kemal Sunal'ın filmini izlerken bana "Aman Tanrım bu artist.. (Kemal Sunal için). Aynı bizim "Jean Paul Belmondo"nun ikizi!!!" dedi ve film boyunca bunları söyledi bana. Ben inanmadım bu benzerliğe? İçimden dedim ki Fransa'da doğunca Türk filmlerine ve artistlerine Fransız kalmış benim amcamın oğlu? dedim. Ama bunu ona belirtmedim? Neyse. Haha, sonra yalnız bir andayken kimmiş bu Jean Paul Belmondo? diye internetten resimlerine baktım. O da ne? Şok! Yüzü bizim rahmetli Kemal Sunal'ın kopyası? Şaşırdım. (Jean Paul Belmondo'nun resimlerine bakar mısınız? Benzerliği sizce ne kadar?)

Kemal Sunal sizce gerçekten Jean Paul Belmondo'ya benziyor mu, benzerlik ne kadar?