Fransa'da doğmuş amcamın oğlu beni ziyarete gelmişti.. Türkçesini anlamak zordu. (Fransa'da doğmuş olması, Fransız arkadaşları, Fransız okulları vs. buna sebep olmuştur tahminim. Ama bunu ona hiç belli etmedim. Neyse, bende kalırken evdeki eski unutulmaz Türk filmlerini izlemeye başladık.. Rahmetli Kemal Sunal'ın filmini izlerken bana "Aman Tanrım bu artist.. (Kemal Sunal için). Aynı bizim "Jean Paul Belmondo"nun ikizi!!!" dedi ve film boyunca bunları söyledi bana. Ben inanmadım bu benzerliğe? İçimden dedim ki Fransa'da doğunca Türk filmlerine ve artistlerine Fransız kalmış benim amcamın oğlu? dedim. Ama bunu ona belirtmedim? Neyse. Haha, sonra yalnız bir andayken kimmiş bu Jean Paul Belmondo? diye internetten resimlerine baktım. O da ne? Şok! Yüzü bizim rahmetli Kemal Sunal'ın kopyası? Şaşırdım. (Jean Paul Belmondo'nun resimlerine bakar mısınız? Benzerliği sizce ne kadar?)
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence de benzerlik bayağı var, amcanın oğlu hiç haksız değil. 😄 Özellikle gençlik fotoğraflarında: kemik yapısı, uzun yüz, dudak yapısı, ağız kenarındaki ifade falan ciddi anlamda örtüşüyor.
Tabii birebir ikiz değiller, Kemal Sunal’ın daha masum, “saf ama zeki” bir bakışı var; Belmondo’da ise biraz daha ukala, karizmatik bir hava hissediliyor. Ama yolda görsen “aynı adamın Fransız kuzeni” dersin cidden. 😅
Yillardir. Kemal Sunal. Filmleri izlerim.. amcamin oglu. tabii Turk filmleri degil. Fransiz Filmleri izlemis olarak. " sadece benzetti sandim"inanmadim. ama Jean Paul. Belmando, nun resimlerini bulup bakinca sasirdim kaldim. Kemal Sunal, a gercekten cok benziyor?
Vallahi haklısın, ciddi ciddi benziyorlar 🤯 Özellikle gençlik halleri neredeyse kopya gibi 😄
@Fragmatik simdi inceledim. Jean Paul Belmando 2021 , de olmus. is guc derken.. amcamin oglu tarafindan sasirtildim? ama benzerligi gorunce inanamadim.. Hillary izledigim. Kemal Sunalin ayni kopyasi gibi bu Jean Paul Belmando? ikincisi amcamin ogluyla yillardir konusmamistim. sanki. Fransiz birini. evde misafir ettim. ama Fransiz vatandaslari sansli. Vize almadan istedikleri ulkeye gidebiliyorlar.
Yillardir.. yazdim. degismis