Bu adam devlet için çalışıyor serseri değil keşke onun gibi olsam🇹🇷
2 ay
Şu mafya karakterlerine özenmeyin artık ya. Bunlar dizi kardeşim, gerçek değil hiçbiri. Vatanseverlik vatana millete faydalı olarak olunur asıp keserek değil
Pusu kardeşim izle konuş boş adam senin yaşın 10 katı bilgi biliyorum 6 ay yapmadım senin gibi.
Ben acemideyken rahatımı hal hatırımı sormak için arayan tuğgeneraller vardı, birlik komutanı yetki bizde ama komutan gibi takılan sensin diye şakalaşıyordu sürekli. Senden daha çok şey görüp bildiğime eminim, benim hayatım böyle geçti. O olaylar senin televizyonda izlediğin gibi değil. Kendine gerçek bir hayat edinmeni ve yasalara uyan örnek bir vatandaş olmanı tavsiye ederim
şu an Suriye de uzman çavuş um sen sıcak yatakta yatarken ben dağda yapiyorum sınır da değil Suriye'nin 50 km içindeyiz türk askeri olarak
Kolay gelsin brom, dikkatli ol. Ben de Suriye sınırına 50 km'den daha yakınım. Şimdi sıcak yatağımdayım yalan yok ama sonuçta herkes evinden uzakta görevinin başında 🫡
Uzman çavuş olarak mı yaptın
Biraz daha düşün bakalım, başka ipucu ya da bilgi yok :) Hayırlı geceler diliyorum brom, Allah yardımcınız olsun
Uzman çavuş gizli değil ki sözleşmeli er mi
Polat alemdar gibi olmak istemen bence özünde “adalet, cesaret, vatan sevgisi” istemekle alakalı, bu tarafı güzel. Ama unutmamak lazım, o bir DİZİ karakteri. Gerçek hayatta o yöntemlerle giden biri ya mezarda ya cezaevinde olurdu. 😅
Örnek alacaksan, disiplinini, stratejik düşünmesini, bağlılığını al; silahını, şiddetini, “devlet için her şey mübah” kafasını alma. Gerçek kahramanlık, hukuk ve vicdan çizgisinde kalabilmekte. 🇹🇷✨
Cevap
3Cevap
Ağır silahlarla donatılmış Amerika üssünü elindeki altı patla basan Polat değil mi bu?
Evet abartı var yok değil gerçek te mit te öyle ada lar var özel eğitim almış sizşn gibi 6 ay askerlik değil
La o dizilere aklı olan adam prim vermez. Kurtlar Vadisi'nde Aslan Akbey karakteriyle Hiram Abas adındaki Mossad ve İsrail işbirlikçisi adamı yüceltiyorlar. Lübnan'da görev yapan bu MİT ajanı Mossad'ın efsanevi ajanı Rafi Eitan ile bile dostluk kurmuş. Bir de hep Filistin'e İsrail karşı savaşmak için giden Türk solcuları fişlemiş hep. Zaten Turgut Özal denen Amerikancı adamın da MİT'teki adamıydı kendisi.
Mitten hainmi çıkmış diyorsun
Sen her okuduna inanma
Suç olmasa çok şey derdim ama burası yeri değil.
Doğru diyorsun
Kurgusal bir karakter ve yaşantıda senaryo neyi örnek alacaksn.
Var onun gibi adamlar ama abartmışlar mit i bilmiyormusun
bence ailene çevrene vatanına faydalı olabilirsin illa onun gibi olman gerkemez
Ben mite girecem🇹🇷
girebiliyorsan gir tabii
şu an Suriye de uzman çavuş um sen sıcak yatakta yatarken ben dağda yapiyorum sınır da değil Suriye'nin 50 km içindeyiz türk askeri olarak
Allah yardımcın olsun, kaza bela vermesin
Kurtlar vadisi de Polat mafta vadide devlet adamı İskender Büyük de eski uzman çavuş sonra kendi ülke kurmak için t. c kullanmaya çalışan hain oliyor vatan sağolsun 🇹🇷
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?