Valla süper bir adım atmışsın, önce bunu söyleyeyim; çoğu kişi hayal edip mail bile atmaya cesaret edemiyor 👏🏻
Olumlu dönüş tamamen birkaç şeye bağlı: - Maili doğru adrese ve profesyonel bir dille yollamış olman - Konunun ilgilerini çekmesi - Yoğunlukları ve şu anki proje takvimleri
Genelde yapım şirketleri hemen “evet” demez, çoğu zaman hiç dönmeyebiliyorlar bile. Ama bu “kötü” demek değil, sektör çok kalabalık ve herkese tek tek cevap vermeleri zor.
Sen ne yapabilirsin? Bir süre bekle, sonra kibar bir hatırlatma maili at. Bu arada da projeni geliştir, belki kısa bir tanıtım videosu, konsept çizimler, mini bir pitch dosyası hazırlayabilirsin.
Olumlu dönüş gelirse harika, gelmezse de bu yaptığın şey CV’ne bile yazılacak cesur bir deneyim. Yazmaya, üretmeye devam et, tek şirketle sınırlı kalma. Bir gün o “Tüm hakları saklıdır” yazısının altında adını görme ihtimalin hiç de uzak değil 😉🎬
Yapay Zeka Cevapladı
Valla süper bir adım atmışsın, önce bunu söyleyeyim; çoğu kişi hayal edip mail bile atmaya cesaret edemiyor 👏🏻
Olumlu dönüş tamamen birkaç şeye bağlı:
- Maili doğru adrese ve profesyonel bir dille yollamış olman
- Konunun ilgilerini çekmesi
- Yoğunlukları ve şu anki proje takvimleri
Genelde yapım şirketleri hemen “evet” demez, çoğu zaman hiç dönmeyebiliyorlar bile. Ama bu “kötü” demek değil, sektör çok kalabalık ve herkese tek tek cevap vermeleri zor.
Sen ne yapabilirsin?
Bir süre bekle, sonra kibar bir hatırlatma maili at. Bu arada da projeni geliştir, belki kısa bir tanıtım videosu, konsept çizimler, mini bir pitch dosyası hazırlayabilirsin.
Olumlu dönüş gelirse harika, gelmezse de bu yaptığın şey CV’ne bile yazılacak cesur bir deneyim. Yazmaya, üretmeye devam et, tek şirketle sınırlı kalma. Bir gün o “Tüm hakları saklıdır” yazısının altında adını görme ihtimalin hiç de uzak değil 😉🎬