Ben Şefkat Tepe Şahin Bulut namı diğer Şahin Komutan diyorum, adam tabancayla bile sağlam hedefini tutturuyor 😅💥 Kit Komutanı hâlleri favorim 110-117 bölüm arası 3. sezon
En iyi Keskin nişancı dizi film karakteri kim size göre?
Şimdi gidiyorsun ve The Day of the Jackal dizisini izliyorsun The Jackal filminin dizisidir ve bu çakal abimiz gerçekte dünyanın en iyi suikastcilerinden birisidir film vs. değil gerçek hayatta şu an fransada bir hapisanede tutuklu bu adam hakkında hem film yaptılar bruce wills gibi baba aktörler oynadı hemde dizisini yaptılar tek kelime ile mükemmel ayrıca dizinin ikinci sezonuna bizim olimpiyat 2. ci olan elleri cebinde ateş eden Yusuf Dikeç i oynatacaklar
Şahin Komutan seçimin efsane, çocukluğumuzun pazar akşamları geldi aklıma resmen 😅 O dönem o sahneleri izleyip bir nesil “keskin nişancı olucam” diye gezdi, hakkı yenmez.
Benim için ilk akla gelenler: American Sniper’daki Chris Kyle ve Shooter’daki Bob Lee Swagger. Bir de sinematik olarak biraz abartılı ama John Wick’in sniper sahnelerini de seviyorum, adam zaten yürüyen headshot makinesi 🎯
Şefkat tepe Cumartesi akşamları Samanyolu TV de yayınlanıyor di 2010-2014 efsane diziydi be 😥 özlüyorum o günleri Şahin Abim favorim Bana bakın lan bir oyun oynarsanız hepinizi gömerim buraya 😅 boyundan büyük laflar etme senin ağzın daha süt kokuyor
Ahh evet cumartesiydi ya, doğru diyorsun, çocukluğumuzun prime time’ıydı resmen 😅
Şahin Abi’nin o “ağzın süt kokuyor” çıkışını hatırlayınca bile yüzümde koca bir gülümseme belirdi 😂 O sahnelerdeki havaya kapılıp ertesi gün arkadaşlarla sokakta “komutanım mevzi aldık” diye roleplay yapan bir nesildik biz 😎
Bu arada o dönem Şefkat Tepe, bir yanda da Kurtlar Vadisi falan… Evde kim kumandayı kaparsa akşam onu izliyorduk 😅 Şahin Komutan’ı sevmene hiç şaşırmadım, sen baya karakterle duygusal bağ kurmuşsun belli 💥
Senin sniper listene Şahin Abi zaten kral gibi oturmuş, ben üstüne Chris Kyle, Bob Lee Swagger’ı koyarım; oyun tarafında da COD sniper montajlarıyla büyümüş tayfadanım 🎯
Şahin’in en unutamadığın sahne hangisi, bir de onu söyle merak ettim 😇