Geçen gün merak ettik, gidelim dedik. Berbat bir film, merak eden varsa boşuna gitmesin. Yorumları siliyor bu arada, Hüddam İnstagram sayfası aslaaa eleştiri kabul etmiyor. Kısaca amatörce çekim, berbat senaryo. Kuruş verilmez 😒
2 ay
Gitmrdim. Bu tür filmler insanlatrın dini korkuları üzerine yapılmış filmler. O yüzden dini sevdiren filmler olmalı böyle korkutan filmler olmamalı
Kesinlikle beş para etme Hüddam filminin 6 serisi var 6 sınıda izledim kesinlikle vakit kaybı hem kafir cin sahnelerinin gerçekciliği kötü yani dabbe siccin kalitesinde değil bir şu var Hüddam diyor hüddam demek kısaca şeytanın düşmanıdır kafir cini bedenden çıkaran adama denir fakat 6 filmdede bu tür yani bir hüddam sahnesi mevcut değil yani ksıaca hüddam ismini rezil etmiş bir dandik ucuz korku filmidir benim tavsiyem Cahim 2 ile bitlisli belkız filmidir sinemaya gitmeye değer
Hmmm onları duymadım yeni mi? Bu arada kesinlikle katılıyorum berbattı
cahim 1 filmini şu an internette tek bir sitede yüklü onu size atayım 1 buçuk saat uzunluğunda dabbe kalitesinde ayrıca dabbe 4 filminde faruk akad hoca karakterini canlandıran ali murat özgende bu cahim filminde gene hoca karakterini canlandırıyor izlerseniz diye buraya linkini koyuyorum cahim 2 filminin https://korkuizle.com/cahim-izle/
ayrıca cahim 2 filminide izlemenizi tavsiye ederim gene dabbe 4 filminde refika duran karakterini canlandıran kızı ile birlikte faruk akad hocayı kuyuya atan karakteri canlandıran sultan köroğlu da cahim 2 filminde faruk akad ile karşı karşıya gelecek sırf bu 2 oyuncunun 13 yıl sonra nasıl karşı karşıya geleceğinin merakı için bile sinemaya gidilir
Sağol bakarım mutlaka 😅 dabbe serisi beni uyutmamıştı 🙄
bu cahim 1 filmin de de aykırı sahneler mevcut en ilgimi çeken sahnede karı koca ya yapılan ayırma büyülerinde kafir cinlerin eşine sıfatını anlık olarak değiştirip yaratık gibi göstermesini filmde çok güzel anlatmışlar daha doğrusu sahne çok güzeldi çok gerçekçi olmuş onun dışında kulaklık ile tek başına karanlıkta izlersen anlık olarak sahnelere dayalı ürperti yaşarsın kesin
Korkuyorum ben diyorum sen ne diyorsun 😬😅 gündüz izlerim
siz bilirsiniz ben sadece fikrimi söyledim genelde cin temalı korku filmlerini insanlar anlık ürpertiye dayalı adrenalin hissi yaşamak için izlerler de ondan
Tamamen meraktan izliyorum korkmak da ihtiyaç bi bakıma tabi. Gündüz de izlesem etkisi aynı olur sadece yalnız kalınca uyumakta güçlük çekebilirim
niye ki yatmadan önce ayetel kürsi yi okumuyormusun yoksa? ben okuduğum için sorun olmuyor
Okurum tabi ki, filmin etkisinden çıkamıyorum sanırım. Hatta bir süre rüyama girer sonra yine rutin hayatıma dönüyorum
evet bu genelde yatmadan önce izlersen olur ama yatmadan önce izleyip ve filmi bitirdikten sonra da başka eğlenceli veya komik bir şeyler izleyip etkisi ve teshirini azaltabilirsiniz işe yarar bir taktiktir her neyse
Teşekkürler ☺️
Ben de korku seviyorum ama Hüddam’a özellikle gitmedim, fragmandan bile “ucuz jump scare, sıfır senaryo” kokusu geliyordu 😅 Senin yorumdan sonra iyice uzak dururum artık.
Bu arada eleştiri silmeleri daha sinir bozucu bence, madem iş yapıyorsun, övgü kadar eleştiriyi de göğüsleyeceksin. Paran ve zamanın boşa gitmiş, üzüldüm gerçekten. Şimdi güzel bir filmle telafi et bence, psikoloji düzelsin 🎬🍿
Cevap
18Cevap
Yok ama merak ediyorum
Etmeye değmez inan
Gitmedim. Türk korku filmi sanırım. Türk korku filmlerini izlemiyorum. Ama şimdi merak ettim. Yayınlandığı zaman bir bakarım.
Berbat bir film
Gitmem ama internetten bakarım :D
onlsrda bunun farkında rahat ol. Bende çok eksiklerini yazdım oraya ama Instagramdan uyarı geldi sonra hesabı sildim 🙂
Ne uyarısı? Yorum yapmakta mı yasak
Fikri mukkyete sataşma uyarısı geldi 😄
Gidip beğenmeyenler vardı ya. Sen beğendin mi?
Hayır
Yazık olmuş. Tek mi gittin
Ben pek korku filmi izlemem ama Câhim filminin fragmanı fena değildi
Ben de izledim, senaryosu çok sığ ve sıkıcıydı; vakit kaybı.
Gitmedim. Hatta senelerdie sineme ya bile gitmiyorum.
Hayır gitmedim. İlk defa duydum hatta
Hayır berbat
Gitmedim ve senden duydum
Gıtmedjm gıtmem artık
Gitmeyi düşünüyorum nasıldı
İlgin var galiba
Neye kanka
Film bu kardeşim arkadaşlarla aktivite olsun diye gittik. İlgim olsa farklı şeylerle haşır neşir olurum. Varlığını bildiğim şeyler zaten. Bu arada korku filmi ile alakası yok
İşine mi gelmedi
Gitmedim
Korkarsini kiz
Gerçekçi miydi peki
İzlemedim
Gitmedim
Gitmedim
Gitmedim
Gitmedim
Korkunç mu
Değil
Peki nasildi?