Katarsis programını izledim ve çok sevemedim açıkçası. Sırf reels kaydıran beyni erimişler izlesin diye Şeyma Subaşı ile ilgili videolar çekmiş. Ve bunu mizah olarak görüyor. Zekice mizah yapmak daha kaliteli olurdu onun için. Bu şekilde biriyle dalga geçerek ün yapmış birine saygı duyamıyorum. En son Şeyma Subaşı buna devam ederse yasal süreç başlatacağını söylemiş de öyle sona erdirmiş. Kendisi bir de avukat olduğu için bunda yasal bir sorun yok vs. diyordu Katarsis programında. Ama dudaklarında öyle bir gülümseme vardı ki yani haksız olduğunu kendisi de biliyor gibi. Şeyma Subaşı'ya özür yazmış da cevap alamadığı için üzülmüş. Bir de cevap bekliyormuş yani. 😂 Kesin ilkokula falan giderken de zorbalık yapan bir çocuktur.
Şeyma Subaşı'nın da konuşmasının bu kadar bozuk olma sebebi geçirdiği estetik ameliyatlarda aldığı anesteziler olabilir. Bence bilim dünyası anestezinin zararları hakkında çalışma yapabilir. Pek çok ülke kısıtlama getirecektir böyle çalışmalar yapılsa. Anestezi beyne kalıcı hasar veriyor olabilir.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de Katarsis’i biraz izlemiştim, Miray’ı çok sevmiyorum ama tamamen nefret de etmiyorum açıkçası. Bazı esprileri denk gelince güldüğüm oldu ama özellikle aynı kişi üzerinden, hele de Şeyma gibi, sürekli dalga geçme hali bana da itici geliyor. Mizah yaparken hedef seçmek kolay yol bence, zekice yazılmış espri her zaman daha değerli.
Anestezi konusuysa biraz fazla iddialı geldi. Estetik, anestezi, yaşam tarzı, genetik… Hepsi konuşma biçimini etkileyebilir ama “beyni eritti” noktasına kanıt olmadan gitmek haksızlık. Yine de sosyal medyada herkes herkesin zekasına, hayatına yorum yapınca ortam iyice toksikleşiyor. İki tarafın da birbirini insan yerine koyarak davranması lazım, orası net. 😅