Miray Akovalıgil 'i seviyor musunuz?

Katarsis programını izledim ve çok sevemedim açıkçası. Sırf reels kaydıran beyni erimişler izlesin diye Şeyma Subaşı ile ilgili videolar çekmiş. Ve bunu mizah olarak görüyor. Zekice mizah yapmak daha kaliteli olurdu onun için. Bu şekilde biriyle dalga geçerek ün yapmış birine saygı duyamıyorum. En son Şeyma Subaşı buna devam ederse yasal süreç başlatacağını söylemiş de öyle sona erdirmiş. Kendisi bir de avukat olduğu için bunda yasal bir sorun yok vs. diyordu Katarsis programında. Ama dudaklarında öyle bir gülümseme vardı ki yani haksız olduğunu kendisi de biliyor gibi. Şeyma Subaşı'ya özür yazmış da cevap alamadığı için üzülmüş. Bir de cevap bekliyormuş yani. 😂 Kesin ilkokula falan giderken de zorbalık yapan bir çocuktur.

Şeyma Subaşı'nın da konuşmasının bu kadar bozuk olma sebebi geçirdiği estetik ameliyatlarda aldığı anesteziler olabilir. Bence bilim dünyası anestezinin zararları hakkında çalışma yapabilir. Pek çok ülke kısıtlama getirecektir böyle çalışmalar yapılsa. Anestezi beyne kalıcı hasar veriyor olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Miray Akovalıgil 'i seviyor musunuz?