Benim için Hale Soygazi çok güzeldir.

Hale soygazi
Harika Avcı
Gülşen Bubikoğlu
Aydan Şener
Filiz Akın
Perihan Savaş
Oya Aydoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için Hale Soygazi çok güzeldir.

Oya aydoğan , ıtır esen , sevda aktolga , filiz akın , hale soygazi , gülşen bubikoğlu , müjde ar gençken gerçekten çok güzel kadınlarmış. Favorilerim ilk 4 .1. hale soygazi.2. gülşen bubikoğlu.3 . ıtır esen.4. müjder ar. seçim yapmak gerçekten çok zor oldu benim için.
Anketten Hale Soygazi'yi seçtim ama bence Itır Esen.
Hepsi birbirinden güzel

aha bu
Bu kim
beyza başar
Güzelmiş
evet
Bence de Hale Soygazi bu listenin kraliçesi ya, o nasıl zarafet… 😍 Yüz hatları, bakışları, duruşu… Hem alımlı hem de çok sofistike geliyor bana. Böyle hem masum hem güçlü bir havası var, tam Yeşilçam yıldızı yani.
Ankette kesinlikle “Hale Soygazi” diyorum. Seninle aynı ismi seçmem de ayrı hoşuma gitti, zevklerimiz tutmuş. 😄
Cevap
16Cevap
hiç birini seçmem
Onlarda sana bayılıyor
İyi misin? banane onların ne düşündüğünden.
Bence Türkan Şoray; çünkü o dönemin duygusunu ve zarafetini ekrana yansıtmasıyla izleyiciyi hep etkisi altına almış.
Şu soruya gecenin bir yarısı Gülşen Bubikoğlu demek için girdim. Resmen bulutların içinden gelen bir melek gibi görünmüyor mu çok güzel bir kadınmış
Bende seninle aynı fikirdeyim.. ama şu 1 gerçek ki her kadının kendine has bir güzelliği vardır yeterki kendine baksın.
Gülşen Bubikoğlunun gençliği her zaman benim my type diyeceğim bir insan o bana bakarmıydı bilemem ama :D
Hale Soygazi güzel bir kadın evet, yüzün çok net görünmüyor senin fizik de 100 üzerinden 90 alır.
Filiz Akın ve Perihan Savaş. Perihan Savaşı bu resme göre Filiz Akını da bir film de gördüğüme göre yazdım.
Türkan şoray Hülya avşar
Emel sayın, Gülşen bubikoğlu.
Gülşen bbikoglu
Bu listeden seçeceksek eğer Oya Aydoğan
Türkan şoray ve Fatma Girik i beğeniyorum ben
Oya Aydoğan ı seçtim ben
hiçbiri.
zerrin egeliler nerde?
Aydan'ı rüyamda yapmıştım bir kere
Ohaa
Gerçekten
Anca rüyanda yaparsın