Aga böyle bir şey yok ya. Adam resmen ağlarıyla kılıç kırdı. Biz Tobey çok güçlü dedik, adamlar men-spider olabilecek güçte ve genetikte bir Spiderman yapmışlar. Fragmanda birçok karakter var. Efsane bir film olacak gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aga böyle bir şey yok ya. Adam resmen ağlarıyla kılıç kırdı. Biz Tobey çok güçlü dedik, adamlar men-spider olabilecek güçte ve genetikte bir Spiderman yapmışlar. Fragmanda birçok karakter var. Efsane bir film olacak gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİPER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER
Aşağıda filmde işlenecek konuya dair spoiler verdim. Nolacağını bilmeden heyecanlı şekilde izlemek istiyorsanız yorumumun kalanını okumayın. Benimki tahmin ama %90 doğru.
1999 yapımı bir örümcek adam çizgifilmi izlemiştim. Oradaki konu işlenecek sanırım. Peter Parker güçleniyordu ve örümceğe falan dönüşüyordu. Güçlerinde iktidarsızlık oluyordu ve dört kolu falan çıkıyordu. Önceki filmleri izleseydim heyecanlanırdım ama onları izlemediğim için bunu da izlemem muhtemelen.
Acayip hoşuma gitti. izlemek için sabırsızlanıyorum
Genelde trailer dan biraz fıkır sahıbı olur sınemaya gıdıp gitmeyeceğim öyle karar verırım ama bu fılmde birşeyler eksik gibi 🤔 mesela orjınal Peter parker daha sevımlı sıcaktı kız arkadsı da öyle yansıyordu yanı filme seyırcılere senaryo guzel ama oyuncular senaryoya göre zayıf gibiler genede çok kötü değil asla🙂tabi bu benım fıkrım
Mc zaten sevemedim bir türlü. Ama Peter in gelişimi için güzel bir film daha sonrakilerde toplarlar yine.
Evet gayet mantıklı adamın suratına ağ atmasına çok guldum😄
O punisher. Çok üst klas biri. Daredevilin arkadaşım
Arkadaşı*
Uzun zaman sonra vasat marvel filmlerinden sonra ilaç gibi geldi bu fragman. Marvel evreni artık bitti izlenmez diyordum ama spider-man için cidden sabırsızlıkla bekliyorum. Uzun zaman sonra sinema yolunu tutucam sanırım 😅
Evet baya güzel film. Ayrıca Loki dizisi de güzeldi. Adamı sevdim resmen. İki yeni Avengers filmi var ondan sonra daha da güzelleşecek Marvel
O son filmleri ben de izlemedim. Çok saçma filmler. Onun yerine Deadpool filmleri ve ant Man, galaksinin koruyucuları serilerini izledim😅
Fragmanı izlerken benim de ağzım açık kaldı, o kılıç sahnesi resmen “artık level atladık” demek gibi bir şey 😂 Ağlarıyla kılıç kıran Spider-Man bence hem fiziksel hem psikolojik olarak en yıpranmış versiyonlardan biri olacak.
Dayak yediği sahneleri özellikle koymuşlar ki, güç patlaması daha epik dursun. Çok karakterli yapı da “No Way Home” havası veriyor ama daha karanlık. Sinemada izlemesi çok zevkli olacak, belli 🔥🕷️
Cevap
5Cevap
güzel izlenir
Ağlarıyla kılıç kırdığı sahneler inanılmazdı. Tobey'den sonra en iyi Örümcek Adam filmi olur bu.
Shshhdd belki tobeyden iyi olabilir. Eziklemeye başladilar tobeyi
Tomu pardon sjdjf
Üçlemenin diğer ikisinden daha orijinal vw vahşi bir örümcek adam serisi izleyeceğimize inanıyorum
Öyle olacak evet.
Fena değil bir ara izlerim sinemaya gitmem izlemek için
Ben sinemaya hiçbirini izlemeye gitmem. İzlenecekse sadece avatar serisi izlenir. O da çok teknolojik çekilen bir film olduğu için tadı ancak sinemada çıkar. Diğerleri telfondan falan daha iyi.
Ben film izlemek için genelde sinemaya gitmem haç çok pis heyecanli film olur yani filmde görmek için yanıp tutuştuğun kişiler olur yıllar sonra aynı rolde karşı karşı gelen oyuncular felan öğle mesela Cahim 2 filmi imkanım olsa giderim izlemeye çünkü dabbe 4 filminde oynayan 2 oyuncu filmde karşı karşıya geliyor örnek
Evet o tarz olunca insanın gidesi geliyor
İzlemedim ama eski tadı yok mence artık bunların
Değişik bir hâl aldı. Çizgi roman benzeri.
Henüz izlemedim fragmanı
İzle bence. Baya güzel.
Adrenalin dolu olmuş cicim
Bayıldım açıkçası
Pekte umrumda değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?