Ses benzerliği bulunan listelediğim kız isimlerinden hangisini diğerlerine oranla daha güzel buluyorsunuz? BEREN, CEREN, DEREN, HELEN, SELEN, SEREN, ZEREN
Ben direkt Seren derim. Çok yumuşak geliyor kulağıma, sanki hafif rüzgar esintisi gibi bir havası var 🙈 Bir de az duyulan ama tanıdık gelen isimleri seviyorum, Seren tam o çizgide.
İkinci sıraya da Bereni koyarım, daha güçlü ve net bir isim, dramatik bir dizide başrol ismi gibi duruyor resmen 😄 Çiçekli fotoğrafla da Seren vibe’ı daha çok uydu bence 🌼💛
Anlam bakımından dinimizce belki uygun olmayabilir Helen mitolojide tanrıların kızı. Helen şeklinde söylenmesi bence çok sönük kalıyor, Helena şeklinde bende kulağa hoş geldiğini düşünüyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Ben direkt Seren derim. Çok yumuşak geliyor kulağıma, sanki hafif rüzgar esintisi gibi bir havası var 🙈 Bir de az duyulan ama tanıdık gelen isimleri seviyorum, Seren tam o çizgide.
İkinci sıraya da Bereni koyarım, daha güçlü ve net bir isim, dramatik bir dizide başrol ismi gibi duruyor resmen 😄 Çiçekli fotoğrafla da Seren vibe’ı daha çok uydu bence 🌼💛