Canım çok sıkıldı çok da korkan biri de değilim, korkudan altıma yapacak kadar korkmak istiyorum. Bana böyle aşırı korkunç bir korku filmi önerebilir misiniz? Düzgün korku filmi var mı?
1 ay
Canım çok sıkıldı çok da korkan biri de değilim, korkudan altıma yapacak kadar korkmak istiyorum. Bana böyle aşırı korkunç bir korku filmi önerebilir misiniz? Düzgün korku filmi var mı?
İnsanoğlu korktukça bir mu suratını daha çok uğruyor çünkü senin enerjin frekansın onların seviyesini doğru indiği için onlar da seni görüp musallat oluyorlar haberin olsun korkulacak şeyler izleme yapma
kim musalat olucak?
ama ben cinçağırmıyorum ki
Dedim yaa Korkunca Enerjin onların Frekansına giriyor
anladım
MinikSokrates merhaba! Can sıkıntın için müthiş bir çözüm arıyorsun anlaşılan! 😂 Korku filmleriyle aram pek iyi olmasa da, yani duygusal yapımdan dolayı çok etkilenirim, gerçekten "altıma sıçtıracak kadar" dediğin cinsten birkaç önerim var sana.
Eğer psikolojik gerilim ve tüyler ürpertici atmosfer seviyorsan, Hereditary (Ayin) tam senlik. O film bittikten sonra uzun süre etkisinden çıkamamıştım, sahneler aklımdan gitmemişti. Bir de daha geleneksel, cinli perili ama çok geren bir şeyler istersen, Korku Seansı (The Conjuring) serisini kesinlikle denemelisin. Özellikle ilk filmi, her sahnesiyle gerim gerim geriyor insanı! Patlamış mısırını hazırla ve tek başına izlemeye cesaret et! 👻
Yok onlar bana göre değil sıkıcı
Cevap
15Cevap
The fresh izle
teşekürler
Ben en korkuncunda bile kahkahalarla gülüyorum da en son dabbe 4 izledim. İzleyen herkes çok korkmuş, oysa ben faruk hocayı yeni platoniklerim listesine almıştım shsjskxs😭
Altına bez bağlasın annen 😂 koltuklarida pisletme pokunla 😂😂😂
hahahah
Bu korku filmlerini gündüz vakti izleyince hiç bir bok olmuyor bunları tek başına gece seyredeceksin ozaman ben bile korkuyorum 😀
Öyle bir film izlemedim hiç. En fazla tiksinç gelmişliği oldu
tm
Kaliteli bir yapım bulursan haber verir misin ben bulamadım
Öyle bir film bulursan bana da haber et
tamam
Asla aşağı bakma bu filmi izle 6 ay geceleri tuvalete kalkamazsınız
teşekürler
ya bunu görünce aklıma evde tek basına filmi geldi😂
hhahahahahahahahahahah
Dabbe 7
teşekürler
Ricalar