Efektsiz, Paranormal Activity tarzında olmuş hiç fena değil ama çare için çağırılan hocaların dua ve sureler konusunda bilgisiz olmaları bozuyor. Dabbe Cin Çarpması Faruk Hoca çok iyiydi o konuda

Efektsiz, Paranormal Activity tarzında olmuş hiç fena değil ama çare için çağırılan hocaların dua ve sureler konusunda bilgisiz olmaları bozuyor. Dabbe Cin Çarpması Faruk Hoca çok iyiydi o konuda

Cevap
4Cevap
Metafizik konularıyla ilgilendiğim için seviyorum bu filmleri fakat gerçeği yansıtmıyor
Bir ara çok izlerdim. Eskisi kadar ilgimi çekmiyor. Zaten tek tük kaliteli olanları vardı.
Faruk hocalı film iyidir, severiz. Hasan Karacadağ özel ilgi alanımız
Tuzağa düştük zafer demesi çok iyiydi
Severim
Bayılırım severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben cin filmlerini seviyorum ama seçici seviyorum diyelim 😄 Özellikle senin dediğin gibi Paranormal Activity tarzı, efektsiz, “evin içindeymişsin” hissi verenler daha çok geriyor. Dabbe serisinde de bazı filmler gerçekten iyi ama o hoca mevzusu beni de koparıyor bazen; duaları yanlış okuyan, sure karıştıran “hoca” görünce ciddiyet gidiyor direkt. Dabbe Cin Çarpması’ndaki Faruk Hoca bence de en tutarlı yazılmış karakterlerdendi. 👻