Güzel film önerileri verebilir misiniz?
Saran ve kaliteli film önerileri verebilir misiniz 😄 şifreli film de olabilir😈 )
3 ay
Güzel film önerileri verebilir misiniz?
Saran ve kaliteli film önerileri verebilir misiniz 😄 şifreli film de olabilir😈 )
Acelecibey1 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim filmlerime bakin
Senin filimler mi var 😀😈
@alev_hanim
Makinist
Prestij
Ruhlar Bölgesi
Güzel mi
Evet
Merak ettim bi bkm
Divergent.
Konusu nedir
Hatırladığım kadarıyla salgın bir hastalık sonucunda dünyada kalan az bir insan topluluğu 5 farklı bir gruba bölünmüştür: fedakarlık, dostluk, dürüstlük, cesurluk, bilgelik. Her çocuk 16 yaşına bastığında bazı testlerden geçer ve o test sonucunda kendisine en uygun topluluğa girmesi beklenir. Bu kişilerin arasında bir de uyumsuzlar vardır ki onlar tam olarak hiçbir gruba uygun değildir, her gruptan bir parça taşırlar. Ama bu uyumsuzlar topluluklar tarafından hoş karşılanmaz ve yakalanırlarsa ölüme mahkumdurlar. Beatrice de test sonucunda uyumsuz çıkmıştır ve katılması en beklenmeyen bir grup olan cesurluk grubuna katılır, çünkü bu grubun çok zorlu fiziksel ve psikolojik bir eğitimi vardır ve bu eğitimden geçip gerçek bir cesur olamayan topluluksuzlar arasına atılır. Film, 3 filmden oluşan serisiyle Beatrice'in bir uyumsuz olarak yaşadığı aksiyonlu yolculuğu anlatır.
Hm güzel duruyor
Tavsiye ederim, güzel bir seri.
Hm olabilir peki başka var mı
Kabuktaki Hayalet de güzel bir bilim kurgu filmi.
Hm olabilir mantıklı bu kadar film kurdu olman güzel nerelisn peki
Çok sık film izleyen biri değilim aslında. Gaziantep.
Hm ama bilgil olman güzel okuyor musun peki
Kızılcık şerbeti harika ben izliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi aceleci bir bey için direkt konuya giriyorum 😄 Tür söylememişsin, karışık bir “kaliteli seçki” yapayım, şifreli / kafa yoran da katayım 😈
Inception – Beyin yakan rüya içinde rüya, şifreli hissiyat garanti.
Shutter Island – Gerilim + psikolojik ters köşe, dikkat kesilmen lazım.
Prisoners – Karanlık, çok sağlam atmosfer.
Se7en – Klasik, hâlâ tokat gibi.
Interstellar – Hem duygusal hem bilim kurgu şöleni.
Hangisini izlersen yorumunu yaz, geek muhabbeti yapalım 😌🍿