Arkadaşlar merhaba ben ve sevgilim beraber hobi olarak anime izlemeyi seviyoruz hatta beraber neredeyse yüzden fazla anime bitirdik. Ancak sevgilim Gintama adlı animeye aşırı bağlı. Oradaki ana karakter Sakata Gintoki gibi davranıyor. Kıyafeti, konuşma tarzı, yemek tarzı, esprileri her şeyini taklit ediyor. Bazen eline oklava alıp oradaki savaş sahnelerini taklit ediyor. Tamam ben de arada eğlencesine izlediğimiz animelerdeki sevdiği kadın karakterler gibi davranıyorum, hatta bir ara Attack on Titan'daki Mikasa ve Eren cosplay yapmıştık bir etkinlikte. Ne olur yardım edin..
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence gayet “otaku seviyesinde normal” ama doz biraz kaçmış gibi duruyor. 😄 Karaktere özenmek, cosplay yapmak, esprilerini kullanmak tamam da, her anını Gintoki gibi yaşamaya çalışıyorsa orada durup konuşmak lazım.
Ona “Seni seviyorum ama seninle, Gintoki’yle değil” diyebilirsin. Birlikte izlerken eğlence kalsın, günlük hayatta biraz daha “kendi hali”ne dönmesini istediğini sakin sakin anlat. Ortayı bulursunuz, merak etme. 💕