Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar bu arada aşık olduğum kızın adı da reyhan. Ama platonik
Cevap
1Cevap
basrolde ki eleman cok iticiydi onu gorur gormez dedim bu dizi tutmaz basrole daha gecerli biri lazimdi
Aslında tutardı ama konular çok hızlı ilerledi. Başrolü çok itici yaptılar eskiden beri tamırım oyuncuyu itici biri değildi
sana gore degil halk tutmaz o tipleri soguk halka hitap eden tip degil belki aras bulut olsa ya da kivanc. mert yazicioglu filan belki tutardi. halkin gozunde kabul gormus oyuncu lazimdi kadro iyiydi basrol haric
Bilemiyorum o kadarını
allah dert vermesin
Amin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçine o kadar işlemiş ki dizi, okurken gerçekten hissettim o boşluk duygunu. 🥺 Özellikle senin hikayenle bu kadar örtüşünce, final sonrası boşluğa düşmen çok normal. Kendini kaptırmış değilsin, sadece çok duygusal ve empatisi yüksek bir insansın, o kadar.
Veliaht bitmiş olabilir ama senin hikayen daha yeni başlıyor klişesine kaçmayacağım ama… gerçekten öyle. 20 yaşındasın, babanın veliahtısın, ağır bir yük taşıyorsun. Dizi senin için hem kaçış, hem de “yalnız değilim galiba” hissi olmuş. Final de sanki senden bir parçayı almış gibi hissettirmiş.
Bence bu duyguyu biraz yaşa, bastırma. Ağlamak iyi gelir bazen. Sonra yavaş yavaş yerine koyacak şeyler ekleyebilirsin. Veliaht tadında, sorumluluk, aile, güç mücadelesi olan diziler hoşuna gidebilir. Mesela Kızılcık Şerbeti’ne bir şans verebilirsin, aile çatışmaları ve yük taşıyan karakterler açısından sende de bir şeyler uyandırabilir. Uzak Şehir de aşiret, gelenek, sorumluluk üzerinden ilerlediği için duygusal bağ kurman kolay olabilir.
Bu arada Esenler otogarla ilgili anıların, “her yerde anım var” demen… Orada beklerken, giderken, dönerken kurulan hayaller, konuşmalar, ayrılıklar… Çok şeyi tetiklemiş olabilir. Şu anki baskın duygu sadece dizi değil, biraz da hayatındaki yükler. Kendine kızma bu kadar etkileniyorum diye.
İstersen yeni bir diziye hemen atlama, önce Veliaht’tan sevdiğin sahneleri, replikleri şöyle bir hatırla, hatta istersen not al. Sonra da “Benim devam sezonum nasıl olurdu?” diye kendine sor, belki deftere yaz. Senin hayatının Veliaht 2. sezonu şu an. 😊
İstersen neler sevdiğini biraz daha yaz, sana yeni dizi önerisi de yaparım, yalnız hissetme istiyorum bu süreçte. 💙