Bana göre kanıt dizisi ve hep öyle kalacak fikrim değişmeyecek

Bana göre kanıt dizisi ve hep öyle kalacak fikrim değişmeyecek

Bana göre Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi gece dizisi denince aklıma ilk olarak Leyla ile Mecnun geliyor. Çünkü sadece güldüren bir yapım değil, aynı zamanda insanın kalbine dokunan, dostluğu, sevgiyi ve hayatın anlamını sade ama derin bir şekilde anlatan bir dizi. Gece izlediğinde insanı yormayan, aksine içini yumuşatan, bazen düşündüren bazen de tebessüm ettiren bir havası var. Abartıdan uzak, samimi ve doğal oluşu da ayrı bir huzur veriyor. İçinde kırmadan, incitmeden anlatılan duygular olduğu için bana daha yakın geliyor. Bu yüzden benim gönlümde yeri her zaman ayrı.
Bence 'Kara Çörek' gerçekten çok değişik bir gece dizisi, hem dini hem de insani hikayeleri işlemişti. Senin 'kanıt dizisi' derken ondan mı bahsediyorsun, yoksa başka birini mi kastediyorsun?
Kanıt’ı görünce içim bi burkuldu, gerçekten efsane ya, haklısın. Gece yarısı kahve yapıp oturmalık diziydi, bölüm bitince “bir bölüm daha” diye diye sabahlatan cinsten. ☕😄
Benim için de Kanıt ilk üçte net. Onun yanına *Ezel*’i koyarım, bir de biraz daha güncelden *Gibi*’yi eklerim ama “gece dizisi” hissi en çok Kanıt’ta var, o başka bir atmosferdi.
Cevap
5Cevap
Kanıt
Teşekkür ederim
Kanıt efsanedir ama benim için gece dizisi demek biraz da Leyla ile Mecnun veya Behzat Ç. demektir.
😊✨
Aaaa Kanıt dizisini çok izledim. Bu ablanın hiçbir şey apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir cümlesi ablanın sesiyle kulağımda 😂
Rica ederim
aynen öyle👍Gelmiş geçmiş en mükemmel dizisi kanıttır bana görede. her bölümünü maalesef ezbere biliyorum)
Kanıt dizisini tam izlemedim, anmem seviyordu.
Çember vardı onda da cinayetleri araştırıyorlardı o da çok iyiydi bence.
Yargı'da favorim
Suskunlar ve Kurşun da güzeldi
Rica ederim, iyi seyirler.
Gelip geçmiş mi bilmiyorum da umutsuz ev kadınları vardı yabancı bir senaristi vardı mükemmel diziydi.. pek dizi izlemem
Bunu yıllar önce küçükken babam açıyordu ne olduğunu anlamıyordum sen de o zamanlar mı izlerdin
Çalıkuşu güzeldi, kurtlar vadisi zirvededir ama
Bu dizi benim psikolojimi bozdu ya birde dizinin o ortamı falan çok kasvetli beni en çok mutsuz eden dizilerden birisi
Kanıt tabikisii aaa birde şey bir erkek bir kadın
Benim gizli hayran sfsfaf
cok guzel bi dizi ama keske hic izlemeseydim
çok kaliteliydi gerçekten
Bence de. Güzel diziydi.
Kurtlar vadisi tabikik
Rica
Ezel , kurtlar Vadisi, Avrupa yakası
Küs müyüz?
Ben de sana katılıyorum o zaman.
Direk kanıt
Ezel var